Az LMBTQ miért ajánl pubertásblokkolókat kiskorúaknak? Normális ez?
Ajánlás:
"Még nagyon fiatal vagy? És még nem vagy a pubertás korban? Akkor szedhetsz pubertásblokkolókat … Így több időd lesz gondolkodni. És nyugodtan felteheted magadnak a kérdést: melyik test illik hozzám."
"Én benn voltam egy társkereső csoportban, és amikor egy 14 éves lány pánszexuális nembinárisként mutatkozott be, odaírtam neki normális hangnemben, hogy ilyen korban ezt még nem tudhatja, ne olvasson ilyen oldalakat... "
Szóval te vagy az a kérdező, aki kiskorúakat szexualizál? Korábban már volt olyan kérdésed, ahol lebuktattad magad és pont ugyanez volt a sztorid is.
"Szóval te vagy az a kérdező, aki kiskorúakat szexualizál?"
Nem, de érdekes, hogy te vádolsz szexualizálással, miközben te rontod meg őket azzal, hogy szexualizálod őket.
A tájékoztatás meg az ajánlás két külön dolog, nem kéne összekeverni.
A magyar cikk félre van fordítva, végig se olvastam. "Sollte das kein Fake sein" itt úgy van fordítva, hogy "nem lehet hamisítvány", ebben a kontextusban viszont azt jelenti, "HACSAK nem fake".
Ettől függetlenül az eredeti oldalon is kevés az infó és hormont én se adnék gyerekeknek (se), de ez a cikk, ahogy az eredeti is, szimplán hangulatkeltés.
#14 tehát lehetséges úgy "tájékoztatni" valamiről, hogy nem ajánlom? Megint megy a bűvészkedés a szavakkal.
Hiába próbálod letudni azzal, hogy hangulatkeltés, az oldalon kerekperec itt van, ajánlják, ez egy LGBT portál, még a műtétről is ott van a kis ikon:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!