Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az LMBTQ miért ajánl pubertásb...

Az LMBTQ miért ajánl pubertásblokkolókat kiskorúaknak? Normális ez?

Figyelt kérdés

[link]

Ajánlás:

"Még nagyon fiatal vagy? És még nem vagy a pubertás korban? Akkor szedhetsz pubertásblokkolókat … Így több időd lesz gondolkodni. És nyugodtan felteheted magadnak a kérdést: melyik test illik hozzám."

2022. okt. 16. 21:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
Az ilyen "pánszexuális nem binárisnak" valahogy mindig unatkozó celebeknek vagy kis hülyegyerekeknek, nem pedig mondjuk egy 3 műszakban dolgozó gyári munkásnak jut eszébe lenni..
2022. okt. 17. 01:13
 12/16 anonim ***** válasza:
32%

"Én benn voltam egy társkereső csoportban, és amikor egy 14 éves lány pánszexuális nembinárisként mutatkozott be, odaírtam neki normális hangnemben, hogy ilyen korban ezt még nem tudhatja, ne olvasson ilyen oldalakat... "

Szóval te vagy az a kérdező, aki kiskorúakat szexualizál? Korábban már volt olyan kérdésed, ahol lebuktattad magad és pont ugyanez volt a sztorid is.

2022. okt. 17. 02:03
 13/16 A kérdező kommentje:

"Szóval te vagy az a kérdező, aki kiskorúakat szexualizál?"

Nem, de érdekes, hogy te vádolsz szexualizálással, miközben te rontod meg őket azzal, hogy szexualizálod őket.

2022. okt. 17. 03:02
 14/16 anonim ***** válasza:
43%

A tájékoztatás meg az ajánlás két külön dolog, nem kéne összekeverni.

A magyar cikk félre van fordítva, végig se olvastam. "Sollte das kein Fake sein" itt úgy van fordítva, hogy "nem lehet hamisítvány", ebben a kontextusban viszont azt jelenti, "HACSAK nem fake".

Ettől függetlenül az eredeti oldalon is kevés az infó és hormont én se adnék gyerekeknek (se), de ez a cikk, ahogy az eredeti is, szimplán hangulatkeltés.

2022. okt. 17. 06:23
 15/16 A kérdező kommentje:

#14 tehát lehetséges úgy "tájékoztatni" valamiről, hogy nem ajánlom? Megint megy a bűvészkedés a szavakkal.

Hiába próbálod letudni azzal, hogy hangulatkeltés, az oldalon kerekperec itt van, ajánlják, ez egy LGBT portál, még a műtétről is ott van a kis ikon:

[link]

2022. okt. 17. 10:52
 16/16 anonim ***** válasza:
61%
Jól mutatja az oldal színvonalát, hogy a normális válaszok le vannak szavazva. Ijesztő, teli van abnormális, beteg emberekkel a világ, és akkor őket kellene elfogadni.
2022. nov. 29. 16:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!