Mik a leggyakoribb konteók az ukrajnai háborúval kapcsolatban?
Viszont provokálás nem volt. Putyin annektálta Ukrajna egy részét, mire az Ukránok fegyverkezni kezdtek, hogy a következő támadáskor felkészültebbek legyenek. Ezt próbálja Putyin provokációnak titulálni. :)
Érted, betörnek hozzád, erre te felszerelsz egy riasztót, a betörő pedig azzal védekezik az újabb betörés után, hogy te provokáltad a riasztó felszerelésével. Nincs józan ember, aki a betörőnek ad igazat.
"ugyanez igaz a másik félre is"
Mármint mi igaz? Hogy nekik sem kellett volna bombázniuk Moszvkát?
Szerintem nem ment át, amit mondtam: azt írtam, hogy akármi is van a háttérben, én józan ésszel nem látom okát elkezdeni ezt a háborút. Ebben mi igaz a másik félre?
a minszki egyezményt mindkét fél megszegte és azon vitatkozni hogy ki kezdte, egyrészt lehetetlen kideríteni, másrészt már nem oszt, nem szoroz.
az már csak zárójeles hogy merkel megmondta hogy ez csak időhúzás céllal lett megalkotva.
teljesen felesleges egyik félre ráfogni a dolgot, mert ahogy fentebb írod ha egyik el is kezdi, akkor a másik "kezdjen diplomáciai csatába", hát nem kezdett, hanem ő is provokálta.
37: Rossz az érvelésed. A minszki egyezmény nem teljes betartása, és fél emberiség életét negatívan befolyásoló háború kirobbantása nem egy kategória.
Amúgy, ha valóban a minszki egyezmény vagy bármelyik másik mondvacsinált ok lenne Putyin valódi mozgatórugója, akkor háború helyett miért nem zárta el a gázt, mondván, hogy "addig nem nyitom ki, míg a minszki egyezményt be nem tartjátok"? Bőven elég lett volna ahhoz, hogy teljesüljön a kívánsága. Csakhogy ő nem ennyit akart, hanem területet, és ehhez pedig egy indokot, ezért nem zavarta sosem (sőt!), hogy nincs betartva az egyezmény.
38: fúúú de buta vagy.......
mivel a gáz szállítása szerződések stb alapon megy és ha csak fogja és elzárja az szerződés szegésnek minősül, meg vele egy rakás következmény.
de látszik hogy szörnyen buta vagy hogy ilyeneket írsz, meg ez az egyoldalú narratívád, hogy csak az orosz a bűnös, az ukrán fél meg ártatlan.
hát egyformán hibásak mindketten. még jó hogy te magyarázol érvelésekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!