Az emberek miért kezdenek ki sokszor a kollégájukkal házasként/kapcsolatban? Miért pont a kolléga a leggyakoribb?
(Leszögezem, én nem csaltam meg páromat kollégával,de nagyon jóban vagyok velük.)
Mert a kollégával vagy egész nap. Lehet, több időt töltesz a kollégáddal, mint a pároddal. Valószínűnek tartom, hogy többet is beszélgetsz vele, mint pároddal.
Nő vagyok, két közvetlen kollégám férfi. Imádom mindkettőt. Komolyan. Iszonyat módon szeretem őket. Mindkettő vicces, kedves, egész nap nevetünk, nagyon sokat beszélgetünk. De a páromat sosem tudnám megcsalni velük. Egy részről mert hűséges vagyok, nagyon attól jobban szeretem a páromat hogy megbántsam. Más részről pedig nem rúgok fel egy kapcsolatot egy d.ugás kedvéért. Mert bármennyire is imádom a kollégáimat, mindkettőnek van 1-2 olyan tulajdonsága, ami miatt biztos hogy nem jönnék össze párkacsolatilag. Csak ezek olyan tulajdonságok, amik munka alatt nem jönnek elő, de mégis tudom hogy olyanok ( pl az egyik minden hétvégén bulizni megy, és néha füvezni is szokott, ezt egyáltalán nem tudnám elviselni, de nyilván munka alatt nem csinálja ezt és nem is kerül szóba).
Azert kollega mert ö van kéznèl.
Ha kikezdenek vele 1.mert ki lehet vele kezdeni 2. mert nem rosszabb mint az aktualis pàrja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!