Mi a leggyakoribb magyarázat, amit megcsaló férfiaktól hallottatok, vagy ti, férfiak, mondtatok?
FÉRFIAK :Az érdekelne, hogy amikor megcsaltátok, és elhagytátok a feleséget, mivel magyaráztátok a tetteteket, amiről később bevallottátok, hogy nem volt igaz, csak magatokat és a helyzetet akartátok magyarázni. Aztán mégis az asszonyt és a családot választottátok?
NŐK:nektek milyen magyarázatokat kellett hallanotok?
Remélem érthetően fogalmaztam meg a kérdést .
Trollok kíméljenek!
- Bözske, nekem higgy, ne a szemednek!
- Azt hittem, te vagy az!
- Megcsúsztam a felmosáson, és olyan szerencsétlenül estem rá, hogy a péniszem véletlenül becsusszant a vaginájába!
- Minden nőben téged kereslek, drágám!
- Ez nem számít megcsalásnak, alvajárás közben történt!
- Muszáj voltam lefeküdni vele, mert különben öngyilkos lett volna!
1-es ez jó! :D
Szerintem ha volt is valami vagy másért kategórizálnál, jobb ha elengeded és hagyod. Nekem túl férfi ellenesen hangzik ennek felderítési kísérlete is. Sajnos vannak esetek és jobb túllépni.
Ez nem férfiellenesség, csak anyagot gyűjtenék, de ezt nem írtam bele a kérdésbe.
Egy történetbe kéne, és mivel én még nem voltam ilyen helyzetben, érdekelne a dolog.
Szóval?
Egyébként ha férfiellenesség lenne, akkor őket kérdezném elsősorban?
Az ő válaszaik érdekelnek inkább.
😊😊
Hát akkor kb a válasz, bár én nem tudok konkrét példát. Szerintem a szokásos válaszok vagyis indokok jönnek szóba, olyanok mint unalmas házasság esete. Puszta változatosság. Lehet még csak azért is viszont megcsalás, ami talán ritkább. Esetleg anyagi értelemben vett előnyök remélése.
A magyarázatok meg ezekből következnek.
Pl:
- Megkívántam.
- Addig kellette magát amíg nem bírtam magammal.
- Kellett egy kis változatosság.
- Nem szerelem volt csak szex.
Ilyenek. Nem hiszem hogy lennének titkos dolgok a hátterében, vagy ha mégis azok teljesen egyedi esetek, mondhatnám "különlegességek".
A megcsalást és az elhagyást meg külön választanám, mert ezek nem mindig járnak együtt. Előfordulnak önállóan is vagy egymásutáni sorrendben, aminek két variációja is lehet. Egyik amikor kiderül és ezért következik be a válás a megcsalt nő kezdeményezéséből. A másik amikor egy ideig tart a megcsalás majd a férfi határozza el a válást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!