Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért hiszi mindenki azt,...

Miért hiszi mindenki azt, hogy Oroszország most vesztésre áll?

Figyelt kérdés

Delen stratégiai veszteség nem érte őket. Elég a térképre ránézni. Nem küldték előre védeni a katonákat, mert akkor a folyót és a katonákat korbezárhatták volna sz ukránok, maradtak a megerősített vonalon

Észak-keleten pedig nem állomásoztattak akkora védelmi haderőt, hogy védekezni alkalmas legyen. Napokkal ezelőtt belarussia határán nagyobb sereg maradt, mint eszak keleten védeni. Az ellentámadás utána pedig a csapatmozgások (ukrán térkép re hivatkozva) alapján készülnek bekeriteni a támadó ukrán sereget.

Donyecnél pedig akkor haderő allomasozik, hogy egész esélytelen, hogy bármit elérnek.

Nem tudom Zelenszkij hogy tud nyugodtan aludni és apró katonai sikereiket felnagyitva megvezetni a világot. De annyi atomfegyver ellen, ami egész Ukrajnát a földel tudná egyenlővé tenni..

Én inkább a népem mentve oda adtam volna a keleti részt, de kegyetlen, ami ott folyik..

Hány gyereket, meg újszülöttet erőszakoltak meg a sok nő mellett.

Hány élet veszett el, hány élet ment tönkre.

Mindent elvesztettek.

Csak szerintem sodorodnak egyre közelebb a véghez így?

2022. szept. 10. 22:18
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
74%
Mert nem értenek a politikához!
2022. szept. 10. 22:24
 2/22 anonim ***** válasza:
33%
figyelj van aki szerint Ghost of Kiev is létezik holott az ukránok hivatalosan is elismerték hogy propaganda fogás volt
2022. szept. 10. 22:27
 3/22 anonim ***** válasza:
59%
Az hogy itt propagálod mennyire fasza Oroszország sokat elárul arról mekkora a baj most ott. Remélem a fizudat azért még megkaptad a hazaárulásodért cserébe. Hamarosan nem fogod, mert nem lesz rá pénz, még most szállj ki ebből az erkölcstelen munkából.
2022. szept. 10. 22:30
 4/22 anonim ***** válasza:
32%
Mert csont nélkül benyelik a nyugati propagandát!
2022. szept. 10. 22:32
 5/22 anonim ***** válasza:
72%
Igen, igen orosznyaloncok, minden a terv szerint halad már február óta, a végén akármi lesz a vége ti ebben fogtok hinni hogy ez orosz siker volt! 😂
2022. szept. 10. 22:32
 6/22 anonim ***** válasza:
93%

Az orosz hadsereg kivár, tartalékol! Majd hamarisan jömnek teljes erövel!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Már fél éve kivár és tartalékol! Rz a hadicsel!

2022. szept. 10. 22:34
 7/22 anonim ***** válasza:
71%
22:18: na most képzeld, ha a szociopata tömeggyilkos Putyin nem küldte volna be oda a csürhéjét, akkor ez a sok szörnyűség mind nem történt volna meg. Ugye, milyen fura?
2022. szept. 10. 23:02
 8/22 anonim ***** válasza:
18%
Én meg nézem hogy melyik válasz a 22:18-as.. 😂
2022. szept. 10. 23:11
 9/22 anonim ***** válasza:
63%

putyesz szovjetuniója már vesztett, kb az első héten, hiszen kiderült hogy mire képes a nagy orosz mackó 😆 villámháború 🤣.

Teljesen lejáratták magukat, ha nem lenne atomjuk, már a nato, és kína háborúzna a szovjetúnió területén, hogy ki mekkora darabot kapjon belőle, mert a macika hadseregét játszva söpörték volna el.

2022. szept. 10. 23:13
 10/22 anonim ***** válasza:
42%

9

Közlöm veled,hogy a Szovjetunió 30 éve nem létezik!

De ne zavartasd magad!

2022. szept. 10. 23:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!