Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért hiszi mindenki azt,...

Miért hiszi mindenki azt, hogy Oroszország most vesztésre áll?

Figyelt kérdés

Delen stratégiai veszteség nem érte őket. Elég a térképre ránézni. Nem küldték előre védeni a katonákat, mert akkor a folyót és a katonákat korbezárhatták volna sz ukránok, maradtak a megerősített vonalon

Észak-keleten pedig nem állomásoztattak akkora védelmi haderőt, hogy védekezni alkalmas legyen. Napokkal ezelőtt belarussia határán nagyobb sereg maradt, mint eszak keleten védeni. Az ellentámadás utána pedig a csapatmozgások (ukrán térkép re hivatkozva) alapján készülnek bekeriteni a támadó ukrán sereget.

Donyecnél pedig akkor haderő allomasozik, hogy egész esélytelen, hogy bármit elérnek.

Nem tudom Zelenszkij hogy tud nyugodtan aludni és apró katonai sikereiket felnagyitva megvezetni a világot. De annyi atomfegyver ellen, ami egész Ukrajnát a földel tudná egyenlővé tenni..

Én inkább a népem mentve oda adtam volna a keleti részt, de kegyetlen, ami ott folyik..

Hány gyereket, meg újszülöttet erőszakoltak meg a sok nő mellett.

Hány élet veszett el, hány élet ment tönkre.

Mindent elvesztettek.

Csak szerintem sodorodnak egyre közelebb a véghez így?

2022. szept. 10. 22:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
76%
18: Putyin apátok szerint ez a XX. század legnagyobb tragédiája volt. Több helyen, többször is elmondta. Most azon ügyködik, hogy visszaállítsa, (ez sem titok ám) de mivel Oroszországban kenyai szintű a korrupció, és a hadseregben is szétloptak mindent, leginkább csak ég, mint a rongy.
2022. szept. 11. 11:22
 22/22 MDaniel98 ***** válasza:
33%
Mert az ukránok a várthoz képest nagyobb mértékben voltak képesek előrenyomulni.
2022. szept. 11. 19:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!