Miért hiszi mindenki azt, hogy Oroszország most vesztésre áll?
Delen stratégiai veszteség nem érte őket. Elég a térképre ránézni. Nem küldték előre védeni a katonákat, mert akkor a folyót és a katonákat korbezárhatták volna sz ukránok, maradtak a megerősített vonalon
Észak-keleten pedig nem állomásoztattak akkora védelmi haderőt, hogy védekezni alkalmas legyen. Napokkal ezelőtt belarussia határán nagyobb sereg maradt, mint eszak keleten védeni. Az ellentámadás utána pedig a csapatmozgások (ukrán térkép re hivatkozva) alapján készülnek bekeriteni a támadó ukrán sereget.
Donyecnél pedig akkor haderő allomasozik, hogy egész esélytelen, hogy bármit elérnek.
Nem tudom Zelenszkij hogy tud nyugodtan aludni és apró katonai sikereiket felnagyitva megvezetni a világot. De annyi atomfegyver ellen, ami egész Ukrajnát a földel tudná egyenlővé tenni..
Én inkább a népem mentve oda adtam volna a keleti részt, de kegyetlen, ami ott folyik..
Hány gyereket, meg újszülöttet erőszakoltak meg a sok nő mellett.
Hány élet veszett el, hány élet ment tönkre.
Mindent elvesztettek.
Csak szerintem sodorodnak egyre közelebb a véghez így?
Hagyjuk a jövendöléseket, mert az életben nem az lesz, amit szeretnénk feltétlenül. Majd kiderül.
De szerintem a tél dönti el. Amikor az Unió rákényszerül a szankciók feloldására, nem támogatják az ukránokat akkor vége lesz. És valószínű ez lesz, mert meg fognak fagyni az állampolgárok, mert Norvégia a másik gázkiadó, de mindenkit nem fognak tudni ellátni.
A tél pedig hideg Ukrajnában is. A harcokat is befolyásolja és lehet az nyer, aki jobban bírja. Én erre tippelek, ha kitart addig a háború. Márpedig ez a céljuk az oroszoknak, hogy húzódjon a háború.
13.
Szerencsétlen szám!
Semmilyen vereség se történt. Ez minden háborúnak resze
Azért mert egy harmad akkora ország nevettségessé teszi őket az egész világ előtt?
Kb 10%-nyi területet nem tudnak megtartani...
Oroszpártiaknak:
Remélem, nagymamátok forog a sírjában, hogy azt a hadsereget éltetitek, aki őket megerőszakolta '56-ban.
Nem, nem áll vesztésre Oroszország, viszont a morális fölény hatalmas most az ukrán hadsereg oldalán. Mikor emberek szaladnak oda az utcán megölelni, hogy milyen jó, hogy végre itt vagytok... Felbecsülhetetlen. Valamiért az orkoknak ennyire nem örültek. Remélem, ez elég erőt ad nekik a további offenzívához, és végre pontot tehetünk egy letűnt korszak elnyomására.
17.
Csak magadat jaratod le ezzel!
"A Szovjetunió felbomlása az az eseménysorozat, amelynek során a Szovjetunió, mint több országból létrejött kommunista állam megszűnt létezni és ezután a kommunista eszmerendszer helyett ezekben az országokban is nagyrészt kapitalista berendezkedés alakult ki, ahogy számos keleti blokkhoz tartozó országban is. "
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!