Miért filoszemita az emberek kb.60%-a?
USA-ban os van előítélet a franciákról, és mégis tudják imádni őket.
Angolokról is vannak előítéleteik, és mégis segítenek nekik,mert tudják, hogy a franciák nem rögtön szarnak bele mindenbe, az angolok meg udvariasak és tényleg szeretik az embereket, és túllépnek ezen. Mi nem tudnánk megbarátkozni bármilyen cigánnyal, ha találkznánk velük.
cigányokban is van jó és rossz ember, ugyanúgy mint akármelyik népben.
Csakhogy közülük 1000-ből 1 a jó, a többi ordítozó mocsok féreg ork.
"Az araboknak legalabb 90 szazaleka antiszemita"
Az arabok is szemita nép, tehát az antiszemita arab, a saját népét is utálja. Az a szerinted 90% valószínűleg a zsidókat utálja, és nem általában a szemitákat.
Mondj egyetlen értelmes okot arra, hogy miért kellene antiszemitának lennem?
Engem és a szeretteimet nem bántotta egyetlen zsidó sem (na meg nem is egy alapján ítélem meg a többit), nem ártottak nekem sem szóban, sem tettben.
Övék a tőke? És? Attól még engem is simogat a szellő, rám is ragyognak a csillagok, felém is nyúlnak segítő kezek, vannak barátaim, szeretteim, nem éhezek, nem törnek az álmaim ellen - a zsidóság befolyása nem zavarja a személyes boldogságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!