Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért filoszemita az emberek...

Miért filoszemita az emberek kb.60%-a?

Figyelt kérdés
filoszemita=nem antiszemita
2010. szept. 20. 09:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
71%

"Ez nem előítélet, a magyarokról sincsenek ilyen előítéletek, se a németekről, angolokról, franciákról, Magyarországon csak két népről."

Azt ne hidd. A környező országokban pl. elég vaskos előítéletek vannak a magyarokról, de még itthon is hallani rendszeresen, hogy a magyar "mindig széthúz", és három magyar is képes öt pártba tömörülni. Emelett a magyar általában híres arról, hogy minden más népet utál vagy lenéz valamiért. Az osztrákok "a nyakunkon ültek", éppúgy, ahogy az oroszok és a törökök. A románok "szőröstalpúak", az amerikaiak "buta, primitív bunkók", a kínaiak "ferde szeműek", a németek "robotok", az angolok "hidegek és rondák", stb.

De mindegy is. Mondj már nekem egy jó okot arra, hogy mi haszon származna abból, ha mindenki kapásból gyűlölne minden zsidót és cigányt ahelyett, hogy csak azok ellen lépne fel, származástól függetlenül, akik bajt kevernek?

2010. szept. 20. 10:32
 12/31 anonim ***** válasza:
64%

clint

Aki antiszemita az nem a cigányokat utálja. Nézz utána, mit jelent a szó és csak akkor használd!

2010. szept. 20. 10:33
 13/31 anonim ***** válasza:

"filoszemita=nem antiszemita"

Nem. Ezt buktad.

"Miért filoszemita az emberek kb.60%-a?"

Nem az, mivel aki nem antiszemita, az nem feltétlenül filoszemita.

2010. szept. 20. 10:34
 14/31 A kérdező kommentje:
Mondok. Mert a nagy többségükre igazak az "előítéletek". És a zsidók káros befolyása túlságosan nagy. Ez két ok.
2010. szept. 20. 10:38
 15/31 anonim ***** válasza:
93%

"Mondok. Mert a nagy többségükre igazak az "előítéletek". És a zsidók káros befolyása túlságosan nagy. Ez két ok."

Ennyire nem figyelsz? Nem azt kérdeztem, hogy mi az oka az előítéleteknek, hanem azt, hogy mi haszon származna belőle, ha mindenki előítéletes lenne?

Arról nem is szólva, hogy az évek során jobberek már gyakolrlatilag mindenkit lezsidóztak, aki nem ért egyet velük, ami megint csak jól mutatja az értelmi szintjüket. De ettől függetlenül meglehetősen nehéz hitelt érdemlően megállapítani bárkiről is, hogy tényleg zsidó-e. Pl. házasság útján is ragadhat valakire zsidó név, de attól még nem fog azzá válni.

2010. szept. 20. 10:49
 16/31 A kérdező kommentje:
Elég nyilvánvaló, hogy mi haszon származna, ha egyszer helyesek ezek az "előítéletek".
2010. szept. 20. 11:02
 17/31 anonim ***** válasza:
46%

Én sokkal kevésbé értem az arabokkal szembeni előítéleteket. A muszlim hitet én sem szeretem, de mit ártottak nekünk az arabok. Jó rendben, 150 évig a nyakunkon ültek a törökök, de az már rég volt.

Mindig az az érv, hogy ők veszélyeztetik a fejlett szekuláris nyugati kultúrát. Kérdem én, hogyan? Örülnek, ha magukat meg tudják védeni. Nézzük meg pár képet.

Ha én lennék ennek a fiúnak az apja:

[link]

vagy az ő testvére:

[link]

Én is a derekamra kötött bombával mennék Tel-Aviv-ba. Vaklóban a terrorizmus ellen küzdenek, vagy a terrorizmus a háború következménye?

2010. szept. 20. 11:18
 18/31 clint ***** válasza:
24%
11:18 egyetértek.
2010. szept. 20. 12:07
 19/31 anonim ***** válasza:
82%

Én az embereket a tetteik alapján ítélem meg, hiszen ki tehet arról, hogy hová, milyen közösségbe, milyen vallásba vagy milyen bőrszínnel születik?

Hogy meleg, vagy vak, vagy béna, vagy szellemi fogyatékos, ők sem tehetnek róla, akkor én miért ítélkeznék felettük.

Azért mert magas vagyok, gyűlöljem az alacsonyabbakat, vagy mert vékony, utáljam a kövéreket? Egyszerűen nem értem mi értelme ennek?!, Egy fajhoz tartozunk és kész.

2010. szept. 20. 12:54
 20/31 anonim ***** válasza:
12%
A zsidó nép az emberiség rákja.
2010. szept. 20. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!