Miért filoszemita az emberek kb.60%-a?
Figyelt kérdés
filoszemita=nem antiszemita2010. szept. 20. 09:01
1/31 anonim válasza:
Ez szerintem a média számlájára írható...
2/31 anonim válasza:
Mert szerencsére az emberek többségét még nem sikerült embertársaik ellen fordítani előítéletekkel.
3/31 clint válasza:
és akinek utóítélete van az dögöljön meg ugye?
A filoszemitáknak nem ölték-erőszakolták-nyomorították meg
valamelyik családtagját. Egyébként meg, az antiszemiták sem annyira előítéletesek mint képzelik. Ha egy normális cigányember jön velem szembe, nem nézek rá így mint akit bevágnék börtönbe.
De amikor ordibálva megy egy cigánycsorda nem törődvén a körülötte levőkkel beszól mindenkinek, rácsap a csajok seggére, hadd ne kedveljem már és fogadjam el.
4/31 anonim válasza:
ezt soknak vagy kevésnek tartod? mert véleményem szerint durva, ha a maradék 40% pedig zsidó gyűlölő :(
én nem gyűlölök semmilyen népet, ugyanakkor a saját magyarságomra is büszke vagyok (a kettő megfér egymás mellett) én mindig magát az embert nézem.
5/31 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, a balosok, nem gondolkodók, kisemberek nagy részét tehetik ki a 60%-nak. Én is ismerek egy komcsit, aki csak azt látja, hogy húú a zsidók a legrendesebb emberek... Azt már nem, hogy mi van, amikor nem azok, mert más az érdekük. Én is sok ilyen zsidót ismertem.
2010. szept. 20. 10:10
6/31 A kérdező kommentje:
Engem meglep, hogy ilyen nagy az arányuk, de a 20% másik kisebbséget kedvelő is megdöbbent. Az a 40% ugyanis rendkívül rossz véleménnyel van róluk.
2010. szept. 20. 10:12
7/31 anonim válasza:
10:07-es meg az előtte szóló is jól mondja. Nem értem, mi értelme az előítéleteknek. Aki rosszat csinál, az kapja meg a jól megérdemelt büntetését, és kész. Ha magyarok bűnöznek, őket is le kell csukni, ha zsidók, őket is, ha cigányok, őket is. De ha meg nem bűnözik, hanem tisztességesen él, akkor meg kit érdekel a származása? És hasonlóképp, ha már lecsukták, akkor szintén mit számít a származása?
8/31 A kérdező kommentje:
Ez nem előítélet, a magyarokról sincsenek ilyen előítéletek, se a németekről, angolokról, franciákról, Magyarországon csak két népről.
2010. szept. 20. 10:15
9/31 anonim válasza:
Szóval legyen mindenki antiszemita, mi? Elegem van már a primitív egybites csürhéből, akik még életükben egy zsidóval nem találkoztak, de fröcsögni azt tudnak! Ja, igen: a szélsőjobbosoknak a franciákkal is van bajuk, Trianon miatt.
10/31 A kérdező kommentje:
A franciákkal szembeni előítélet más kategória, őket nem akarja az emberek egy része 3000 éve kiirtani mindenhol.
2010. szept. 20. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!