Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek Zelenszkij...

Mi a véleményetek Zelenszkij kijelentéséről?

Figyelt kérdés

Zelenszkij kijelentette: Kijev csak akkor lesz az oroszoké, "ha porig rombolják, lakosait megölik, s ezzel együtt kitörlik a térség történelmi emlékezetét".

Ha ez a céljuk, hát jöjjenek!

2022. márc. 13. 08:55
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
93%
Ember, nem a népért harcolnak a vezetők, hanem a sz@ros hatalmukért a nép élete árán!
2022. márc. 13. 11:21
 32/39 anonim ***** válasza:

[link]

nem tudom mit beszél, de olyan mint aki részeg xD

2022. márc. 13. 21:09
 33/39 anonim ***** válasza:
40%

Zelenszkij Kijevben van amúgy?

Érdekes, hogy akik vezetik ezt a háborút valahogy sehol sincsenek ott, ahol ez konkrétan zajlik. Vajon nála is elment az áram, meg nincs kajája, vize, és bármikor lebombázhatják, mint a többi ukránt? A másikról nem is beszélve. Szégyelheti mindkettő magát. Ilyen fölös, hülyeséget,amellett, hogy ez barbarizmus. Vissza a múltba! Ehelyett inkább másztak volna vissza a fára, hogy más ne szenvedjen miattuk!

2022. márc. 13. 21:38
 34/39 anonim ***** válasza:
Az, hogy egy háborúnak nincsen győztese, csak vesztesei vannak. Tiszta primitív rombolni, meg feláldozni ártatlanokat. Ha ő, mint a nép képviselője harcra kel putyinnal személyesen egy lakott területen kívüli helyen, és csatlakozik hozzájuk még néhány eszement, hát csinálják. Egészségükre! Persze így szupi háborúzni, hogy a nép a védőpajzsuk.
2022. márc. 14. 13:44
 35/39 anonim ***** válasza:
62%

Láttam egy riportot, ahol egy ukrán nő nyilatkozott, hogy "inkább adta volna meg Putyinnak, amit kér".

Plusz luxusbunkiban bujkálni, míg mások aluljáróban, étlen szomjan vannak... Minden, csak nem hőstett

2022. márc. 15. 08:37
 36/39 anonim ***** válasza:

Hipervándornak" üzenem, aki privátban írt, hogy attól, hogy nekem háborúzni, ártatlan embereket megölni, ilyen helyzetbe hozni bűn és hatalmas butaság, még nem érzem magam, ahogy írtad:"gyávának".

Nyugodtan leírhatod ettől még a véleményedet ide a közösbe, hogy szerinted Zelenszkij egy hős, ahogyan én is, hogy szerintem meg k. ra nem az! 🙂

2022. márc. 16. 04:53
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
neked is irkál az a szerencsétlen? én már letiltottam. remélem a határon segíti a menekült civileket ha ennyire pártolja őket. de szerintem nem, gondolom otthon a gép elől könnyebb okoskodni xD
2022. márc. 16. 07:06
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Na szép akkor már rajtam kívül legalább 2 embernek írogat a nyominger, nekem mire letiltottam 3 privátot írt, kár hogy a letiltott félnek nem jelez vissza a rendszer a tiltásról.
2022. márc. 16. 08:39
 39/39 anonim ***** válasza:
igen tényleg kár. sztem akkor jelez ha írna. de más kérdésben is láttam már hogy írták hogy ne írogasson neki, szóval vagyunk páran :D
2022. márc. 16. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!