Az ukránok, legyőzik az oroszokat. Na, ehhez mit szólsz?
Figyelt kérdés
Most mondta az ukrajnai magyar tudósító az ATV-én, hogy az ukránok nyernek. Az oroszok két héten belül feladják a háborút. Úgy lőnek ki amcsi rakétákkal konvojokat. Hogy az első és utolsó tankot lövik ki, így nem tudnak mozdulni a többiek és egyesével kivégzik őket az ukránok. Nem tudnak az oroszok már a tartalkékaikat sem mozgósítani, feltőlteni a halottaikat. Már oroszországban is szkeptikusok az oroszbarátok.
A humor rovatban elférne. Térjünk erre vissza két hét múlva.
2022. márc. 10. 17:49
2/19 anonim válasza:
Nevetek rajta :D
Jó vicc volt, tényleg
3/19 anonim válasza:
Én már kb 10 napja selytettem hogy “nyernek”
Slava Ukraine 🇺🇦
4/19 meszike91 válasza:
Azért maradjunk a realitások talaján. Az oroszoknak sokkal több erőforrása van. Tudnak még embert és eszközöket is küldeni. A kérdés csak az hogy megéri e nekik. Szerintem nem, de ettől még Putyin nem fog visszavonulót fújni, mert neki elfogadhatatlan egy ukrán győzelem.
2022. márc. 10. 17:50
5/19 anonim válasza:
Ha jól tudom ezt az ukrán elnök mondta, szóval azért ne vedd olyan komolyan. Ugyanakkor tény hogy még nagyon nagyon sok lenne mire tetljesen legyőzik ukrajnát, annyi pénz meg feleleges katona halála meg nem feltétlenül fér bele...
2022. márc. 10. 17:50
6/19 anonim válasza:
Azt tudom hogy a németek is így ütöttek rajta a szövetségeseken,az elsőt és sz utolsót lőtték ki.3-4 tigris komplett menetoszlopokat semmisített meg.
2022. márc. 10. 17:51
7/19 anonim válasza:
Nagyobb összegben mernék fogadni arra, hogy amikor befejezik a harcokat így vagy úgy, mind a két fél győzelmet fog hirdetni, aztán mindenki saját ízlése szerint fog hinni vagy az egyik vagy a másik narratívának.
2022. márc. 10. 17:54
8/19 anonim válasza:
Az oroszok ma már Ukrajna 1/4ét tartják ellenőrzésük alatt, mindent alig 2 héten belül, nem úgy néz ki hogy az ukránok nyernek.
Ennyire azért nem fekete-fehér a dolog. 100%-ig az ukránok mellett vagyok, de ez nagyrészt ukrán propaganda.
Ha lassan is, de haladnak az oroszok. Nem katonailag fogják ezt megnyerni az ukránok, ha megnyerik. Hanem gazdaságilag, politikailag.
Ha elég hosszan húzzák, akkor a szankciók hatásai végig gyűrűznek az orosz gazdaságon. A háború meg nem olcsó mulatság. Persze a nyugatnak is fáj, de százszor gazdagabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!