Az ukrán külügyminiszter szerint meg tudják nyerni a háborút Oroszország ellen, de ehhez a nemzetközi támogatóiknak több segítséget kell biztosítaniuk? 444 :))
"nem kérnek hanem követelnek"
Az ukránok már csak ilyenek. Ilyenek is voltak ilyenek is maradnak.
"nem kérnek hanem követelnek"
Valóban viszont nincs ezen semmi meglepő, lényegében a nyugati hatalmak buzdították őket a provokációra ezzel szerintem nem mondok újjat.
A szinész társulat?
" egy külföldről toborzott, színész társulat vezeti Ukrajnát?! – Az ukrán kormány valódi összetétele… ez sok mindent megmagyaráz...
Az ukrán kormánytagok civil foglalkozása, mielőtt még elfogadták volna a szerződtetésüket:
1. Az elnöki palota kabinetfőnöke, Andre Yemark vígjáték-producer;
2. Az elnöki adminisztráció vezetője, Andre Bodin a szórakoztatóiparban tevékenykedő ügyvéd;
3. Az elnök fő politikai tanácsadója, Sergey Sheffey vígjáték-író;
4. Ivan Bakanov, az Ukrán Legfelsőbb Hírszerző Szolgálat elnökhelyettese, egy vígjátékfilmeket készítő cég főnöke;
5. Szergej Sivoko, az Ukrán Nemzetvédelmi Bizottság vezető tanácsadója szintén humorista, és Zelenszkij partnere a színészetben. (A színpadon és a politikában is)"
Erről nekem egy régi ált. isk. oszttársam jut eszembe. Állandóan a nagyobbakkal kötekedett, akik ezt megunták és megverték. Majd ment a tanárhoz bőgve hogy őt megverték.
Ez neki a háború? Állandóan tiszta, vasalt ruhába sípol hogy adjanak neki fegyvert meg tagságot natoba euba. Én nem tudom hogy tudnak felnézni rá, nagyon jó hipnotizőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!