Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ukrán külügyminiszter...

Az ukrán külügyminiszter szerint meg tudják nyerni a háborút Oroszország ellen, de ehhez a nemzetközi támogatóiknak több segítséget kell biztosítaniuk? 444 :))

Figyelt kérdés
Most akkor meg tudják, vagy nem tudják?

2022. márc. 5. 21:10
A kérdező szavazást indított:
Álmodik a nyomor
Meg sem állnak Moszkváig
24 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Ezek miket kinem jelentenek mostanában. Biden szerint Putyin Oroszországot rohanta le stb.
2022. márc. 5. 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:
15%
Remélhetőleg lerombolják a Kremlt
2022. márc. 5. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig csak azt olvastam hogy az ukránok ezt vagy azt KÖVETELNEK.

Tehát, nem kérnek hanem követelnek.

[link]

[link]

2022. márc. 5. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"nem kérnek hanem követelnek"

Az ukránok már csak ilyenek. Ilyenek is voltak ilyenek is maradnak.

2022. márc. 5. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:
49%

"nem kérnek hanem követelnek"

Valóban viszont nincs ezen semmi meglepő, lényegében a nyugati hatalmak buzdították őket a provokációra ezzel szerintem nem mondok újjat.

2022. márc. 5. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:

A szinész társulat?

" egy külföldről toborzott, színész társulat vezeti Ukrajnát?! – Az ukrán kormány valódi összetétele… ez sok mindent megmagyaráz...

Az ukrán kormánytagok civil foglalkozása, mielőtt még elfogadták volna a szerződtetésüket:

1. Az elnöki palota kabinetfőnöke, Andre Yemark vígjáték-producer;

2. Az elnöki adminisztráció vezetője, Andre Bodin a szórakoztatóiparban tevékenykedő ügyvéd;

3. Az elnök fő politikai tanácsadója, Sergey Sheffey vígjáték-író;

4. Ivan Bakanov, az Ukrán Legfelsőbb Hírszerző Szolgálat elnökhelyettese, egy vígjátékfilmeket készítő cég főnöke;

5. Szergej Sivoko, az Ukrán Nemzetvédelmi Bizottság vezető tanácsadója szintén humorista, és Zelenszkij partnere a színészetben. (A színpadon és a politikában is)"

2022. márc. 12. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Erről nekem egy régi ált. isk. oszttársam jut eszembe. Állandóan a nagyobbakkal kötekedett, akik ezt megunták és megverték. Majd ment a tanárhoz bőgve hogy őt megverték.

Ez neki a háború? Állandóan tiszta, vasalt ruhába sípol hogy adjanak neki fegyvert meg tagságot natoba euba. Én nem tudom hogy tudnak felnézni rá, nagyon jó hipnotizőr.

2022. márc. 13. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!