Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok ehhez az ukrán...

Mit szóltok ehhez az ukrán véleményhez?

Figyelt kérdés

A fodrászhoz, ahova járok, jött 2 ukrán vendég, mindkettő vendégmunkás itt nálunk. Szerintük Putyin helyesen cselekszik, hogy el akarja zavarni a jelenlegi kormányt, ami szerintük csak a nyugati kapcsolatokkal rendelkező szűk réteg érdekeit szolglája, amúgy ukrajna nagy része nyomorog és sanyargatják őket. Remélik hogy Putyin győz. Szerintük akik elmenekültek, azok a kormányközeli, gazdag réteg.

Szóval ez is egy vélemény. Engem meglepett.

2022. márc. 5. 17:29
 1/8 mindentudó99 ***** válasza:
97%
Van aki Putyint szidja van aki mindkét félt hibáztatja. A biztonságban levő ukránok könnyen beszélnek hogy jól teszi Putyin hogy szarrá bombázzák az országot. Ha otthon lenne és berántanák katonának nem ezt mondaná.
2022. márc. 5. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Zelenszkijből marhára elege volt az ukránok többségének a háború előtt, az tény. Nyilván sokféle ember menekül most onnan, az is tény. Valószínűleg szinte mindenkinek rosszabb lesz most Ukrajnában, ez meg várható.
2022. márc. 5. 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem igazán lepett meg. Van pár Ukrán ismerősöm, akiknek sem tetszett a rendszer ami kint van. Állítólag sok dolgot túltoltak. Nem tudom, csak hallom, mert én még 80-as években jártam ki rendszeresen.
2022. márc. 5. 17:33
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Engem ez a teljesen egyoldalú bemutatás a háborúnak lep meg, hogy mindenki meg van győződve róla, hogy Putyinnak elment a józan esze és a valós kiváltó okokkal senki se akar érdemben foglalkozni. Tuti a határon túl se mindenki annyira egysíkúan gondolkozik, mint ahogy azt a függetlenobjektív média előadja.
2022. márc. 5. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Engem az lepett meg hogy náci szélsőjobbos szervezetek, ilyen szinten hatalmon vannak ukrajnában. Hivatalos neonáci katonai egység van. Erről sem hallasz sokat a tv híradóban! Meg arról sem hogy saját lakosságukat lőtték rakétákkal nyugati fegyverekkel és próbálták a ruszkikra kenni. Nem támogatom putyint mielőtt az egybitesek elkezdenének észt osztani, csak ez is az igazság része.
2022. márc. 5. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Bezzeg az arany WC kefés Janukovics aki kiszolgáltatta az oroszoknak az egész országot az mennyivel jobb volt.
2022. márc. 5. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
24%
6-os- Ez "me gyúcsány job vót?" mantra ukrán átirata. Senkit nem érdekel Janukovics.
2022. márc. 5. 17:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez egész oda vezethető vissza hogy a Moszkvából kézivezérléssel irányított marionett báb Janukovics 2014ben Moszkvai utasítására nem írta alá Ukrajna és az EU társulási egyezményt. Ez robbantotta ki Majdant, mert ezt nem akarták már lenyelni az ukránok.
2022. márc. 5. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!