Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak nekem kezd egyre komolyta...

Csak nekem kezd egyre komolytalanabb lenni oroszország?

Figyelt kérdés

Legalábbis a külpolitikájuk, már amit még annak lehet nevezni a hábotú után.

[link]

2022. márc. 3. 23:01
1 2 3 4
 21/36 eakos1 ***** válasza:
70%

Sajnos nekem nagyon úgy tűnik, hogy tévedtek. Kiváncsi lennék azok közűl akik itt hozzászólnak hányan néztek alaposan utána a történéseknek az utóbbi legalább 10 évben és nem az érzelmeik és a napi sajtó alapján ítélnek. A napi sajtó nagyon megvezeti az embereket. Valaki írja, hogy együttműködtek Putyinnal. Vicc, ezt csak a sajtó tálalja így, közben meg a szemébe hazudtak évek óta - csakhogy ő nem hülye. Csak egy példa itt ez a video. Vigyázzatok, hogy mit hisztek el a médiának, amit ott hallasz oszd el kettővel és vonj gyököt belőle és az igaz belőle kb.

[link]

2022. márc. 6. 07:53
 22/36 A kérdező kommentje:
Inkább írd le mire gondolsz, és ne magadból indulj ki másokkal kapcsolatban.
2022. márc. 6. 08:11
 23/36 eakos1 ***** válasza:
55%

Egy értelmes ember - pont ezért távolították el az élről.

Ő megmondja az igazat és persze átlátja az egész sztuációt.

[link]

2022. márc. 6. 08:43
 24/36 A kérdező kommentje:
Neharagudj de vagy leírod a gondolataid vagy nem. Videót hiába linkelsz be ide. Mond ki kerek perec, te putyint támogatod. Én biztos nem fogok videókat nézegetni.
2022. márc. 6. 09:01
 25/36 eakos1 ***** válasza:
70%

Röviden nem lehet erről írni, ez egy könyvnyi anyag.

Ukrajna nem lehet független Oroszország szomszédságában -ez tény, aki ezt nem látja az vak vagy szép almokat kerget. Az unió vezetői egy idióták -ez is tény, az USA az orruknál fogva vezeti öket.

A Krim az egyetlen déli kikötőjük semmi áron nem veszíthetik el. Ha uki nátós lett volna, képesek lettek volna a bérlést felmondani amilyen hülye vetetőjük van. Azt felfogja a világ, hogy ekkor az oroszoknak a nátót kellett volna támadniuk ami egyenlő kb. a harmadik világháborúval? Vagy az oroszok és usa egy országon belül vannak egyszerre?

Ez csak egy példa volt.

2022. márc. 6. 09:07
 26/36 A kérdező kommentje:
Remek. Ezek alapvető információk amit az elmúlt egy hétben mindenki megtanult vázlatosan is.
2022. márc. 6. 09:10
 27/36 eakos1 ***** válasza:
77%
Én senkit nem támogatok pusztán próbálom tényszerűen nézni az eseményeket. Amúgy lenne bármi jelentősége, hogy ki támogatok? Az égvilágon semmi. Ez a nagyhatalmak játéka, nálunk meg kb. Orbánon múlik most minden, de neki sincs kb. semmi beleszólása ebbe az egészbe.
2022. márc. 6. 09:13
 28/36 A kérdező kommentje:
Nézőpont kérdése. Számomra emberség és igazság kérdése és nem támogatás. Oroszországnak ebben a legkevésbé sincs igaza, ehhez támogatnom sem kell ukrajnát. Oroszországot támogató emberek közül eddig cdak olyanokat láttam akik nyugat és usa utálók, ez pedig nevetséges indokok mentén nyílvánult meg a személyeknél. Az egyik az, hogy usa-ban meg nyugaton "báb" elnökök vannak (indoklás nem volt) ami akkor jön ki, hogy ha diktatórikus elnyomó rendszerek elnökéhez, például putyinhoz hasonlítod őket. Ebben az esetben nyílván úgynézki biden is, mintha csak egy báb lenne, hisz putyin bármit megtehet, egyedüliként befolyásol mindenkit és azonnal elveszi a legalapvetőbb szabadság jogaidat is. Ez az ami nem tűnik ki egyeseknek, pedig milyen szörnyű itt európában szabadon élni. A másik meg a különböző kissebbségi csoportok jogegyenlőségükért folytatott "harc", ebbe már kár is bele menni. Ha valakinek belső frusztrációja van, hogy az általa lenézett vagy utált kissebbségek elfogadásért küzdenek, azoknak abszolút nincs helye európában, oroszország ellenben egy megfelelő hely lehet nekik. A 3. Meg amikor pláne még most is, a demokráciát és a szólásszabadságot abszolút szabadon értelmezik. Szerintük nincs szólás szabadság ha nem mondhatnak ki ténylegesen akármit. Rasszista, fajgyűlölő, homofób, kirekesztő megnyílvánulások, náci eszmék terjesztése éstb, ha van még. Holott a szólásszabadságnak is vannak keretei, van fogalma, csak ők ezt nem tudják. Ész érvet még nem láttam oroszország mellett, nyílván nincs is.
2022. márc. 6. 09:24
 29/36 eakos1 ***** válasza:
77%
Az, hogy most a nyugat ennyi fegyvert elad ukinak csak további nyomorba taszítja. Ez miatt csak nagyságrendekkel nagyobb károkat fognak elszenvedni és a nyugat meg szépen benyújtja a számlát - ide mani bitte. Na és miből?
2022. márc. 6. 09:38
 30/36 A kérdező kommentje:
Milyen számlát nyújtana be? Amely fegyver szállítmányokat küld és humanitárius segélyt, azokért nem kell fizetnie ukrajnának. Pknt azért küldik mert hadsereget nem küldhetnek. De utána lehet nézni, világossá teszik a nyilatkozatok megfogalmazásában is. Ezek felajánlások. Ukrajna szinte egyedül a törököknek fizet a tb2-kért. Abba bele se menjünk, hogy miért csinálja a nyugat azt amit, rövid én annyit fűznék hozzá, hogy történelem. Oroszország meg elárulta a "szövetséget". Nem lehet ezt hagyni, ukrajna sem fogja feladni, ha segítünk, ha nem. De tényleg, lapozd fel inkább a történelem könyveket.
2022. márc. 6. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!