Elképzelhető, hogy Jair Bolsonaro valójában szélsőséges, környezetvédelmet komolytalanul vevő, fasiszta és veszélyes lenne?
Egészen eddig a pontig úgy voltam vele, hogy a média és sajtó túloz, kifesti a valóságot és torz képet fest le Bolsonaro személyéről és munkásságáról. De kezdem úgy látni, hogy igazak a hírek és félek, hogy Brazília élén tényleg egy szélsőséges ember áll, aki nem foglalkozik kellő komolysággal a környezetvédelemmel. Eddigi nyilatkozatai közül szerintem sok erősen kritikus, szinte fasiszta. Félek, hogy ez az ember veszélyes Brazíliára és szélesebb kőrben, a világra nézve! Nem azt látom rajta, hogy olyan hű de komolyan érdekelné őt a Föld Tüdeje, az Amazonas-medence. És bár egyik beszélgetése alkalmával azt mondta Ellen Page-nek, "Nem vagyok homofób!", én mégis azt látom rajta, hogy igenis az.
Tényleg elképzelhető, hogy Jair Bolsonaro veszélyes lenne, aki alkalmatlan egy Brazília vezetésére?
Bolsonaro egy ketlabon jaro pszichiatria es sotet kozepkor kevereke.
Miatta jelentosen megnott pl a homoszexualisok elen elkovetett gyilkossagok szama, az Amazonast kompletten kiirtana, raadasul tamogatja a katonai diktatura bevezeteset.
Bocs, hogy ezt mondom, de ha a brazilok nem tavolitjak el ezt a barmot, akkor meg is erdemlik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!