Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ukrajna EU-s felvételét...

Ukrajna EU-s felvételét hogyan képzelik el?

Figyelt kérdés
Egy korrupt, csóró, maffiaállam, ahol dübörög a feketegazdaság. Most, hogy háború sújtja, még jobban elmaradott lesz... Az unió hogyan akar egy olyan államot felvenni, amelynek határvitái vannak, és háború kellős közepén van most? Mit gondol a balliberális kormányfő? Felveszik egy cseppkorra? Szerbiában nincs háború, mégis 15 éve vár.... Törökország meg már vár vagy 50 éve....

2022. márc. 1. 16:07
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

20

Mert nincs mit, ugyanis a linkjeid mindegyike propaganda :)

2022. márc. 2. 23:05
 22/37 anonim ***** válasza:

És a többi állításom?

Tudod mit, akkor pár valóban propaganda link :)

[link]

Egy példa arra, amikor nem rendelt el feljelentés ellenére sem nyomozást az ügyészség. Ez az egyik állításom volt egyébként :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Segítek eddig mit nem cáfoltál:

"Bár a miniszterelnöknek gyakorlatilag nincs megtakarítása (bőven 2 milliós feletti fizetés mellett), de milliárdos lett uralma alatt az apja, a veje, a gázszerelője. Nagyjából mindenki a környezetében. Ezt nevezik korrupciónak."

Azt írtad, máshol is van ilyen, ezzel elfogadtad, hogy itthon is van ilyen. Ergo igazat adtál nekem. Szerinted is korrupt Magyarország.

"Csóró: Ha Ukrajnához, Nigerhez, és hasonló mélyszegény országokhoz mérjük, tényleg nem. Ha Csehországhoz, Lengyelországhoz, Németországhoz, vagy BÁRMELY nyugat-európai országhoz, akkor azt látod, hogy nevetségesek a bérek. Jah, hát nem a politikusoknak, az eléri az átlagot."

Elismerted, hogy máshol jobbak a bérek, csak azt kifogásoltad, hogy itthon nem adnak többet a multik. Egyetértettél tehát velem, hogy Magyarország csóró.

"2/3-os többséggel olyan törvényeket hoznak, amelyek legalizálják az intézmény szintű lopást. Lásd, mikor egyes pénzek elveszítik közpénz jellegűket. Egyébként a maffia állam kitétel az oka, hogy mindez teljesen törvényes, így kérlek hagyd ki a "bizonyítsd be" jellegű lúzongot. Igen, minden törvényes. Mert olyan törvényeket hoztak, hogy az legyen."

Nem tagadtad, hogy igaz, csak azt nem értetted, miért nem tesz ilyenkor feljelentést az ellenzék. Miután több példát is hoztam, ezeket nem cáfoltad, mivel az, hogy a NER média elkendőzi az igazságot, nem érv. De nem tagadtad, hogy megtörtént, így egyetértünk, hogy Magyarország maffia állam.

"áron alul vásárolt ingatlanok bizonyos körökben..."

Erre nem reagáltál, logikusan egyetértesz velem, hogy dübörög a fekete gazdaság.

De akkor min vitázunk? :)

2022. márc. 2. 23:24
 23/37 anonim ***** válasza:

"Azt írtad, máshol is van ilyen, ezzel elfogadtad, hogy itthon is van ilyen. Ergo igazat adtál nekem. Szerinted is korrupt Magyarország."

Igen ezt írtam, hogy máshol is van ilyen, de olyan dolgot nem írtam, hogy itthon nincs. Arra kértelek, hogy írj egy országot ahol nincs korrupció.

"Elismerted, hogy máshol jobbak a bérek, csak azt kifogásoltad, hogy itthon nem adnak többet a multik. Egyetértettél tehát velem, hogy Magyarország csóró."

Nem abban értettem veled, hogy csóró. Hanem, hogy lehetne adni több pénzt, de a híresen demokrata nyugati multik nem adnak. A kormány csak egy bérminimumot ír elő, ami alá nem mehetnek...pedig akarnak.

Tudod kik a csórók? Tőlünk délre kb mindenki, kivéve a görögök.

"De nem tagadtad, hogy megtörtént, így egyetértünk, hogy Magyarország maffia állam."

Nem értünk egyet. Milyen maffiaállam az, ahol az ellenzék sorra nyeri a sajtópereket, kártérítést kaptak a börtönviseltek és a "szegregáltak", valamint a fideszt 2018-ban még egy jogos mandátumtól is megfosztották a bíróságon?

2022. márc. 3. 00:16
 24/37 anonim ***** válasza:

"Igen ezt írtam, hogy máshol is van ilyen, de olyan dolgot nem írtam, hogy itthon nincs. Arra kértelek, hogy írj egy országot ahol nincs korrupció."

Csak éppen senki sem állította, hogy máshol nincs. :) csinos a szalmabábod :)

"Nem abban értettem veled, hogy csóró. Hanem, hogy lehetne adni több pénzt, de a híresen demokrata nyugati multik nem adnak. A kormány csak egy bérminimumot ír elő, ami alá nem mehetnek...pedig akarnak.

Tudod kik a csórók? Tőlünk délre kb mindenki, kivéve a görögök."

Lásd olaszok?

Tehát megnézed a mélyszegény országokat és azokkal vetsz össze. Jól látom, hogy szerinted Magyarországnak Romániával és Bulgáriával kell versengenie, nem koncepció pl Szlovákia, Horvátország, Csehország? (Mind nyögte a ruszkikat.)

"Nem értünk egyet. Milyen maffiaállam az, ahol az ellenzék sorra nyeri a sajtópereket, kártérítést kaptak a börtönviseltek és a "szegregáltak", valamint a fideszt 2018-ban még egy jogos mandátumtól is megfosztották a bíróságon?"

Ahol ezt a büntetést közpénzből fizetik ki.

2022. márc. 3. 06:08
 25/37 anonim ***** válasza:

"Csak éppen senki sem állította, hogy máshol nincs. :) csinos a szalmabábod :)"

De végül is mi a célotok? Mi legyünk az elsők a világon ahol nem lesz?

"Tehát megnézed a mélyszegény országokat és azokkal vetsz össze. Jól látom, hogy szerinted Magyarországnak Romániával és Bulgáriával kell versengenie, nem koncepció pl Szlovákia, Horvátország, Csehország? (Mind nyögte a ruszkikat.)"

A szlovákoknál, horvátoknál, cseheknél a rendszerváltás követően nem az volt a szempont, hogy privatizálni KELL az állami vagyont. Úgy könnyű versenyezni, ha nekik normális kormányok jutottak, nekünk meg csak a külföldi érdekek kiszolgálói, akik mindent beleadtak a privatizálásba. Hogyan szeretnél versenyezni termelőegységek nélkül? Igen, mind nyögte a ruszkikat, de mint írtam, nekik a rendszerváltás után értelmes kormányok jutottak, míg nekünk csak a bóvlik. Ezt nyögjük még ma is.

"Ahol ezt a büntetést közpénzből fizetik ki."

Ha már a közpénznél tartunk, hova lett a privatizált vagyonok ára? Mert Ferenc elvtárs is élen járt a privatizációban, hova lett a pénz? Ezt miért nem vizsgálja senki? Helyette vissza akarjátok segíteni, hogy tovább privatizáljon. Nagy koponyák vagytok.

2022. márc. 3. 14:19
 26/37 anonim ***** válasza:

"De végül is mi a célotok? Mi legyünk az elsők a világon ahol nem lesz?"

Úgy véled, hogy az, hogy mi vagyunk Európa 2. legkorruptabb országa és a nincs korrupció egyáltalán a két lehetőség?

Legyünk SOKKAL KEVÉSBÉ korruptak. Ez 12 év alatt nem jött össze. Sőt.

"Ezt nyögjük még ma is."

12 ev teljhatalmú kormányzás, ebből 10 felfele ívelő gazdasági környezetben, és csak jobban leszakadtunk ezektől az országoktól.

"Ha már a közpénznél tartunk, hova lett a privatizált vagyonok ára? Mert Ferenc elvtárs is élen járt a privatizációban, hova lett a pénz? Ezt miért nem vizsgálja senki? Helyette vissza akarjátok segíteni, hogy tovább privatizáljon. Nagy koponyák vagytok."

Utálom Gyurcsányt, jónak mondod :D

Amúgy ki is nem számoltatta el? Ki igérte, hogy megteszi?

2022. márc. 3. 14:31
 27/37 anonim ***** válasza:

"Legyünk SOKKAL KEVÉSBÉ korruptak. Ez 12 év alatt nem jött össze. Sőt."

2010 előtt ez miért nem sikerült? Miért csak most fontos?

"12 ev teljhatalmú kormányzás, ebből 10 felfele ívelő gazdasági környezetben, és csak jobban leszakadtunk ezektől az országoktól."

Egy majdnem államcsődnél és egy IMF hitellel a nyakunkban mit vártál? Még azért is ment a sivalkodás, mert az állam kezdte visszavásárolni az elprivatizált dolgainkat. Ennek fényében nagyon jó teljesítmény a folyamatosan növekvő magyar gdp, és a folyamatosan élénkülő lakossági fogyasztás, megelőzve ezzel a románokat, cseheket és lengyeleket.

"Amúgy ki is nem számoltatta el? Ki igérte, hogy megteszi?"

A Fidesz mondta, és nem tették meg, ami tényleg felróható nekik, csak úgy mint az egyre növekvő bűnözés vidéken. De ha te ennyire utálod a DK-t, akkor miért szavazol rájuk?

2022. márc. 3. 14:41
 28/37 anonim ***** válasza:

"2010 előtt ez miért nem sikerült? Miért csak most fontos?"

Fontos volt, akkor is élesen kritizáltam őket.

2010-ben a Jobbikra szavaztam.

"Ennek fényében nagyon jó teljesítmény a folyamatosan növekvő magyar gdp, és a folyamatosan élénkülő lakossági fogyasztás, megelőzve ezzel a románokat, cseheket és lengyeleket."

5000 MILLIÁRD forint a költségvetési hiány. Tehát ennyivel költöttek többet, mint terveztek. Pedig covid 2020-ban is volt, számolniuk kellett vele. Ez a jó teljesítmény?

"A Fidesz mondta, és nem tették meg, ami tényleg felróható nekik, csak úgy mint az egyre növekvő bűnözés vidéken. De ha te ennyire utálod a DK-t, akkor miért szavazol rájuk?"

1. nem szavazok rájuk. Tudod, a miniszterelnök jelölt az a Nárki-Zay Péter, aki felmosta Dobrevvel a padlót.

2. Gyurcsányék rendszere egy kalap f.s volt. De nem rosszabb, mint a NER, ellenben nincs teljhatalna senkinek.

Amźgy tök vicces. Azt kéred támasszam alá amit állítok. Megteszem. Nem reagálsz, mert az propaganda. Megteszem NER médiával. Erre sem reagálsz. Kínos neked a dolog?

2022. márc. 3. 14:50
 29/37 anonim ***** válasza:

"5000 MILLIÁRD forint a költségvetési hiány. Tehát ennyivel költöttek többet, mint terveztek. Pedig covid 2020-ban is volt, számolniuk kellett vele. Ez a jó teljesítmény?"

Az EU statisztikája szerint az általad emlegetett "elhúztak tőlünk" országok költségvetési hiánya megelőzte a miénket, és a gdp-jük is lentebb van, és a lakossági fogyasztásuk is. Szóval valamiért az az ellenzéknél a kommunikáció, hogy az egész EU-ban, csak nálunk szállt el a költségvetés, máshol nem. Ami egyrészt nem igaz, másrészt, olyan országok húztak el tőlünk ilyen téren, mint pl Olaszország és Franciaország, vagy Belgium. Ez nem azt jelenti, hogy örülök a helyzetnek, de elég érdekes, hogy ha mélyebben utánaolvasok a dolgoknak, mindig kiderül, hogy az ellenzéki pártok ilyen téren finoman szólva is sarkítanak.

"Gyurcsányék rendszere egy kalap f.s volt. De nem rosszabb, mint a NER, ellenben nincs teljhatalna senkinek."

Ömmm...viperával nevelni a népet, és elkordonozni a Parlamentet, az mi? Demokrácia?

"Amźgy tök vicces. Azt kéred támasszam alá amit állítok. Megteszem. Nem reagálsz, mert az propaganda. Megteszem NER médiával. Erre sem reagálsz. Kínos neked a dolog?"

Már leírtam vagy háromszor, hogy hivatkozásnak TE nem fogadsz el kormánypárti linkeket, így ÉN SEM fogadok el ellenzéki portálokhoz köthető linkeket, mert részrehajlóak. Ezzel mi a problémád?

2022. márc. 3. 15:01
 30/37 anonim ***** válasza:

"Az EU statisztikája szerint az általad emlegetett "elhúztak tőlünk" országok költségvetési hiánya megelőzte a miénket, és a gdp-jük is lentebb van, és a lakossági fogyasztásuk is."

Tehát rosszabb az anyagi helyzetük? Ki mered jelenteni?

"Ömmm...viperával nevelni a népet, és elkordonozni a Parlamentet, az mi? Demokrácia?"

Mivel megválasztották őket, törvényesen, igen. Azt ne ignoráld, hogy 2010-ben kire szavaztam és tippelj miért.

"Már leírtam vagy háromszor, hogy hivatkozásnak TE nem fogadsz el kormánypárti linkeket, így ÉN SEM fogadok el ellenzéki portálokhoz köthető linkeket, mert részrehajlóak. Ezzel mi a problémád?"

Ellenzéki linket, mint a Mandiner és a Pesti srácok? :)

22-es válaszom ;)

2022. márc. 3. 15:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!