Ukrajna EU-s felvételét hogyan képzelik el?
Figyelt kérdés
Egy korrupt, csóró, maffiaállam, ahol dübörög a feketegazdaság. Most, hogy háború sújtja, még jobban elmaradott lesz... Az unió hogyan akar egy olyan államot felvenni, amelynek határvitái vannak, és háború kellős közepén van most? Mit gondol a balliberális kormányfő? Felveszik egy cseppkorra? Szerbiában nincs háború, mégis 15 éve vár.... Törökország meg már vár vagy 50 éve....2022. márc. 1. 16:07
1/37 anonim válasza:
"Egy korrupt, csóró, maffiaállam, ahol dübörög a feketegazdaság."
Ez mondjuk a Fidesz Magyarországa is lehetne...
2/37 anonim válasza:
Sehogy. Kell az együttérző bólogatás, vállon veregetés, el kell húzni a mézesmadzagot, és főleg az időt. Ugyan úgy, ahogy a dokik szóval tartják a haldoklót, hogy könnyebb legyen az átmenet. Kár hogy nem mondták, hogy az ukránok majd nyithatnak cukrászdát Bécsben.
3/37 anonim válasza:
Ahol szándékosan ölik a kisebbségeket, majd pont felveszik az EU-ba...jó vicc.
4/37 anonim válasza:
Utolsó, erről az EU-ban "nem tudnak".
5/37 anonim válasza:
5
Oh, mindig elfelejtem, hogy a jóságos EU is képes igazi gané lenni.
6/37 felkelhetetle válasza:
1 Igen? Magyarországon sem éri el még a 100 eurót sem a tanárok fizetése, úgy mint Ukrajnában? Nem is tudtam.
7/37 anonim válasza:
Ne viccelj, ahol a benes-dekrétumokon rajta van még a kóserpecsét, ott nem igazán számítanak a nemzeti kisebbségek. Bezzeg a búzák jogaiért ne félj, lehet még atomot kapunk a nyakunkba.
8/37 anonim válasza:
"Magyarországon sem éri el még a 100 eurót sem a tanárok fizetése, úgy mint Ukrajnában? Nem is tudtam."
Jah értem. Ha valami meghaladja az ukrán életszínvonalat, ott NINCS korrupció. Vajon mikor fogja elérni egy kezdő tanár fizetése egy kezdő mekis alkalmazottét?
9/37 felkelhetetle válasza:
8 Senki nem mondta, hogy nincs korrupció, viszont Ukrajnához képest Magyarország egy pénzügyi tökéletesség, Ukrajna mint állam kb egy feketeafrikai ország szintjén van/volt. Az állami szinte működő maffia és szervezett bűnözésről még nem is beszélve. Ha szerinted ekkora a baj Magyarországon, akkor te még nem hagytad el ezt az országot vagy súlyosan átmosták az agyad.
10/37 anonim válasza:
Visszább a hisztivel. Annyit írtam, hogy a kiemelt szöveg simán vonatkozhatna Magyarországra. Cáfold meg, vagy vegyél vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!