Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Rettegek az atomháború miatt....

Rettegek az atomháború miatt. Érdemes egyáltalán bárhova is menekülni?

Figyelt kérdés

A sírás kerülget. Nem tudok a munkára sem figyelni.

Szerintetek hány napunk lehet hátra? Érdemes valahova elutazni? Van félretett pénzem, amit lakásra gyűjtöttem.

Vagy teljesen mindegy már? Annyira bepánikoltam a cikkek miatt. :(

2022. febr. 28. 12:02
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég rosszul vagyok, nem tudok ezzel mit kezdeni. Putyin nem olyan mint mi, van egy elképzelés a fejében, és ha nem sikerül vagy főleg ha nagyon beszopja, akkor nem fogja érdekelni és megnyomja a gombot. Aki abban bízik hogy majd biztos lesz aki kiveszi a kezéből a játékot, meg lehet nézni hogy a saját embereivel is több méter távból beszélget, hatalmas személyi kultusza van, ez nem olyan lesz hogy Trumptól is elvették az ilyesmi cuccokat. Nem beszámítható a vénember, meg kell adni neki hogy Ukrajna legyen semleges, a szakadárokat meg vigye és dugja fel magának, épeszű ember belátja hogy bármire képes ez az őrült, és egyetlen ország egymagában sem érhet annyit hogy atomháború legyen belőle.
2022. febr. 28. 12:37
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Hála a sok clickbait-huszár újságírónak. Olyanokra, mint te nem gondol a sok marha. Bár nem 0% az esélye az atombombának, de csekély. Próbálj megnyugodni.
2022. febr. 28. 12:45
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Tarjanyi Peter biztonsagpol.szakerto cikket olvasd el fb on,vagy posztjat. Megnyugtato kicsit.
2022. febr. 28. 13:02
 24/37 anonim ***** válasza:
53%
Mi lett volna veletek a hidegháború idején? :D Kicsit forróbb volt a talaj
2022. febr. 28. 13:09
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
24: Az ember idővel megszokja. Ez sok negatív élethelyzetre igaz...
2022. febr. 28. 13:25
 26/37 anonim ***** válasza:
23%
#23 Ungváry Krisztián meg azt mondja hogy Putyin számára menekvést jelenthet ha megnyomja a gombot
2022. febr. 28. 13:47
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Menekvest hova? Mennyorszagba max.
2022. febr. 28. 13:48
 28/37 anonim ***** válasza:
81%
Hát így 70 évesen valószínű képes inkább felrobbantani mindent mint hogy csúfos vereséget szenvedjen. Remélem megkapja amit akar és lehiggad, az a baj hogy ha a korlátlan hatalom elmebetegséggel párosul, akkor tényleg nem lehet ilyenekben bízni hogy hátha véletlen nem gondol arra hogy megnyomja a gombot.
2022. febr. 28. 14:16
 29/37 A kérdező kommentje:

#23: Köszönöm. Nagyon jó írás. Elolvastam most.

#21, #28: Én is ettől tartok. Ha úgy látja, hogy veszít, akkor neki már teljesen mindegy ha elpusztít mindent.

Legyen már vége ennek a borzalomnak!!!

2022. febr. 28. 19:04
 30/37 anonim ***** válasza:
48%

Úgy látszik, hogy nem vagyok egyedül ebben az állapotban, nagyon félek. Mondjuk Hollandiába élek, de azért nincs annyira távol.

25 leszek és azt beszéltük a párommal, hogy jó lenne bővíteni a családot, 1,2 gyereket szeretnénk,de most attól is félek, hogy mi lesz ha... eddig nem volt még ilyen.

Remélem,hogy a családjára is gondol és vannak annyira fontosak,hogy képes lesz elfogadni bármi is legyen.

2022. márc. 1. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!