Megint Kanada! Szerintetek mennyi idő után törlik a Covid korlátozásokat Kanadában?
Elvileg már most kezd élelmiszer, és üzemanyaghiány kialakulni náluk.
A Rádió 1-en foglalkoztak a témával, ha valaki megszeretné hallgatni 41:11-től 58:00-ig beszélnek erről.
Nos, két kanadai tartomány, Saskatchewan és Alberta eltörölte az oltási kártyák használatát, valamint számos egyéb járványügyi korlátozást is megszüntetnek, például a maszkviselést. Mindezt azok után jelentették be, miután a miniszterelnök közölte, ragaszkodik minden járványügyi intézkedéshez, aki továbbra sem hajlandó a tüntetőkkel még beszélni sem.
Viszont a saját pártjának egyik tagja nyilvánosan közölte, nem ért egyet a miniszterelnökkel, feltétlenül újra kell értékelni az összes járványügyi intézkedést.
Na mi van, srácok, bukikatrúdó, győzedelmeskedik a forradalom 48281. próbálkozásra?
NNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe annnnyyyyyyyyyyuuuuuuuuuu ez fasizmus!!!!!!!!!
3 hétig kitartottak a kamionosok Ottawában. Trudeau először abban reménykedett, hogy majd megunják és hazamennek. Maradtak, és egyre több ember támogatta őket, pénzadományokkal is. Állítólag több pénz gyűlt össze nekik, mint amennyit Trudeau tudott összegyűjteni a választási kampányára. A parlamenti irodája ablaka alatt buliztak, volt zene, tánc, jakuzzi, ugrálóvár a gyerekeknek, és persze dudálás. Pár határátkelőt megbénítottak vagy lelassították az átkelést. Jöttek a bírságok, egyre súlyosabb fenyegetések, bankszámlák befagyasztása, fő szervezők letartóztatása és végül az állig felfegyverzett és lovas rendőrök bevetése, de bármennyire igyekezett, sehogy nem sikerült elérnie, hogy erőszakossá váljanak a tüntetők.
Összességében szerintem példamutató tüntetés volt, és lehet, hogy Ottawa belvárosának kiürítésével még nincs vége. Az már kiderült, milyen ember és politikus Trudeau.
#34: Remélem, most már megnyugodtál. Nincsenek tüntetők, bulizás, dudálás, ugrálóvárak. Vannak helyettük minden járókelőt ellenőrző rendőrök, kordonok, lezárt utcák, bezárt üzletek. Jobb így?
Új hírek Kanadából: Trudeau tegnap visszavonta a tüntetések felszámolására behozott vészhelyzeti törvényt, amit a szenátus nagy valószínűséggel nem hagyott volna jóvá.
Trudeau-nak pár nap alatt sikerült elérnie, hogy a kanadai lakosság jelentős hányada elveszítse a bizalmát a rendőrségben, a bankrendszerben, az igazságszolgáltatásban (az egyik szervező ügyét tárgyaló bíró korábban JT által támogatott képviselőjelölt volt) és az anonim adománygyűjtő oldalakban. Futótűzként terjed a hír, hogy Kanada kormánya a WEF zsebében van már évek óta.
48, várjál, most az 1-2 oldallal ezelőtti jóslataidon röhögök. Gyere, röhögjünk rajtad együtt!
"33/47 anonim ***** válasza:
Two weeks to flatten Trudeau :)"
"40/47 anonim ***** válasza:
Legújabb hír: az Ottawa-i rendőrök fele leadta a jelvényét, azaz felmondott. Ezzel a hírrel van tele a legnagyobb kanadai konvojos csoport. Sajnos nem találtam - mily meglepő - hiteles forrást erre, de azt hiszem, nem is fogok. Mint ahogyan erről az egészről alig találni hiteles forrást. Csak az ott lévő emberek (nem mindegyik, mert sok a troll!) beszámolóira lehet hagyatkozni!
Különben meg nem zörög a haraszt!"
" 27/48 anonim ***** válasza:
Mivel a miniszterelnök hugyos kutyaként a tüntetés másnapján elmenekült Ottawából védett helyre a családjával együtt, aligha hiszem, hogy olyan kis családias, néhány ezer autós tüntetés lenne, amitől nem kell félni, és nem lesz következménye. Nyilván nem napok kérdése, de a több millió összegyűjtött dollár elég sok hétre fedezi a tüntetők költségeit!"
Ugye ez mind te voltál? Kérlek mondd, hogy igen!!
48-nak:
46. vagyok. Én írtam a 33., 44. és 45. hsz-t. A többit valaki más.
Nem jósoltam semmit, csak az aktuális helyzetről írtam, a 33. poén volt.
47. (ha nekem szólt a kérdés):
Nem mondtam, hogy vége. Ottawáról már írtam. A kamionosok egy része most máshol gyülekezik, szerintem még várnak, mi fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!