Megint Kanada! Szerintetek mennyi idő után törlik a Covid korlátozásokat Kanadában?
Elvileg már most kezd élelmiszer, és üzemanyaghiány kialakulni náluk.
A Rádió 1-en foglalkoztak a témával, ha valaki megszeretné hallgatni 41:11-től 58:00-ig beszélnek erről.
18 akkor egyetértünk, én is cssak annyit akarok hogy ne legyen lezárás és megkülönbözetetés.
19 "a nácik győztek, mindenki szabad" ez jó ezen kiégtem.
19, marha egyszerű lesz az elméleted bizonyítása: várni kell 1-2 hetet.
Aztán majd miután Kennedy elnök megjelenik a pázsiton immár nem Dallasban, hogy bejelentse, hogy Trump az igazi elnök, hanem az ottawai parlament előtt, akkor majd jól igazad lesz és az történik, amit szeretnél.
A járvány kezdete óta immár 384924. alkalommal, ugye🤣🤣🤣
Ez van ma kanadában.
#22 Nem tudom, mi köze van ennek Trumphoz, nem nagyin szimpatizáltam vele, de a szodomiták körében nagyon beakadt a lemez 2016 óta. Még ma is látni cikkeket, hogy minden Drumpf hibája, mert nem zárta el a csapot a konyhában. XD
#21 Furcsa világ, nemde? Azok a gonosz nácik nem hagyják, hogy igazi jó szolgaként éljünk.
Na látom a héten erre a kérdésre veri a GYK 5 szektás oltásbeszarija a brét.
Ahogy régebben az olasz, francia, osztrák, stb. tüntetésekről posztoltatok naponta többször, beállítva a valósnál nagyságrendekkel jelentőségteljesebb eseményeknek, amik jól megrengetik a kormányt.
Oszt azok is hol tartanak, nézzoda? Kötelező oltás mindháromban? Osztrákoknál a SPÖ a legnépszerűbb párt? Macronnak első francia elnökként kvázi zsebben az újraválasztás?
Jajajj, bucikák, hát hova tart ez a hatalomátvételetek az MSM ellen? :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!