Megint Kanada! Szerintetek mennyi idő után törlik a Covid korlátozásokat Kanadában?
Elvileg már most kezd élelmiszer, és üzemanyaghiány kialakulni náluk.
A Rádió 1-en foglalkoztak a témával, ha valaki megszeretné hallgatni 41:11-től 58:00-ig beszélnek erről.
Ottawabol jelentem:
Minden ertelmes embernek tele van a toke ezzel a fals felvonulassal. A "bekes tuntetok" szarnak a helyi lakossagra, akik nem mernek kimenni a hazukbol, mert a tuntetok fenyegetik oket azert, mert maszkot viselnek.
A boltok zarva vannak mar egy hete.
Az emberek nem tudnak ejjel aludni a dudalastol. Egy hete.
De ami a legfontosabb: az igazi uzenetet senki nem veszi. Nem, itt nem az oltas meg a masz mandatumokrol van szo.
A tuntetok extrem jobboldaliak, akik at akarjak venni a hatalmat, valasztasok nelkul, eltorolve a demokraciat. Persze a tancolo csatlakozoknak errol fogalmuk sincs, mert oket nem erdeklik a reszletek, csak hogy legyen mar a pandemianak vege. Mintha egy tuntetessel el lehetne torolni a virust...
Nem hiszed, akkor ezt olvasd el. Itt van: [link]
Article 3: Canada Unity szo szerint at akarja venni az iranyitast az orszag felett. Valasztasok nelkul. Es igen, ezek azok, akik a "bekes tuntetest" szerveztek. Ez egyertelmuen egy szelsosegesen jobbos megmozdulas, amit sokan kovetnek anelkul, hogy tudnak, miert van. Az egesz 2021-re datumozva... James Bauder, aki az egyik alapitoja ennek az iratnak szo szerint egy hasonlo felvonulast tartott 2 eve, ahol azzal fenyegtozott, hogy elgazolja a lezart olajfinomito dolgozoit.
Nem! Nem bekes a tuntetes! Nem a mandatumok ellen van! Ez az, amit a sok birka beget, akik olyan hulyek, hogy nem latnak a melyere a dolgoknak. "Elvileg" a szabadsag mellett tuntetnek, amikor egy fel varostol elveszik a szabadsagat. Gratulatok a hulladeknak.
Brühühü szegény emberek nem tudnak aludni mert DIKTATÚRA VAN!
Ez a 34 egy agymosott gyökér. Inkább ne is aludjon senki az egész országban amíg ezt a covid diktatúrát be nem fejezi a Castro ivadék!
Tényleg őt mikor is hatalmazták fel arra hogy oltogassa a lakosságot? Ilyenkor hol a demokrácia?
#34 Ezt csak Justin Trudeau-nak köszönheted!
Még mindig meglenne a lehetősége hogy eltörölje az összes Covid korlátozást és az oltási kártyát, de mégsem teszi.. A tüntetők nagy többsége ennyivel beérné és hazamenne.
Én csak azt nem értem, miért nem büntetik sorba az összes autót, ami blokkolja a forgalmat. Aztán, ha egy óra múlva még mindig ott van, akkor megint. És így tovább.
Hiába hívják magukat "freedom convoy"-nak, ez így se sem freedom, se nem convoy. Pláne a lakóknak nem freedom. Legalábbis én tuti pipa lennék, ha beállna egy kamion az utcába, és nem tudnék tőle sehova se menni.
Legújabb hír: az Ottawa-i rendőrök fele leadta a jelvényét, azaz felmondott. Ezzel a hírrel van tele a legnagyobb kanadai konvojos csoport. Sajnos nem találtam - mily meglepő - hiteles forrást erre, de azt hiszem, nem is fogok. Mint ahogyan erről az egészről alig találni hiteles forrást. Csak az ott lévő emberek (nem mindegyik, mert sok a troll!) beszámolóira lehet hagyatkozni!
Különben meg nem zörög a haraszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!