Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Megint Kanada! Szerintetek...

Megint Kanada! Szerintetek mennyi idő után törlik a Covid korlátozásokat Kanadában?

Figyelt kérdés

Elvileg már most kezd élelmiszer, és üzemanyaghiány kialakulni náluk.

A Rádió 1-en foglalkoztak a témával, ha valaki megszeretné hallgatni 41:11-től 58:00-ig beszélnek erről.

[link]

2022. febr. 1. 20:15
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
11%
30, oké, bocóka, azért majd 2-3 hét múlva posztolok újra ide, megérdeklődni az akkori állását a bukikazóbá...izé, bukikatrúdózásotoknak :)))
2022. febr. 3. 12:27
 32/49 anonim ***** válasza:
90%
#31 Oksa, addig légy szíves nem a lefolyóba önteni a skizofrénia elleni gyógyszereid. Már mindnehol ellenzéket, nácikat, meg trumpista liberalisokat látsz.
2022. febr. 3. 13:45
 33/49 anonim ***** válasza:
66%
Two weeks to flatten Trudeau :)
2022. febr. 4. 11:13
 34/49 anonim ***** válasza:
23%

Ottawabol jelentem:

Minden ertelmes embernek tele van a toke ezzel a fals felvonulassal. A "bekes tuntetok" szarnak a helyi lakossagra, akik nem mernek kimenni a hazukbol, mert a tuntetok fenyegetik oket azert, mert maszkot viselnek.

A boltok zarva vannak mar egy hete.

Az emberek nem tudnak ejjel aludni a dudalastol. Egy hete.

De ami a legfontosabb: az igazi uzenetet senki nem veszi. Nem, itt nem az oltas meg a masz mandatumokrol van szo.

A tuntetok extrem jobboldaliak, akik at akarjak venni a hatalmat, valasztasok nelkul, eltorolve a demokraciat. Persze a tancolo csatlakozoknak errol fogalmuk sincs, mert oket nem erdeklik a reszletek, csak hogy legyen mar a pandemianak vege. Mintha egy tuntetessel el lehetne torolni a virust...

Nem hiszed, akkor ezt olvasd el. Itt van: [link]

Article 3: Canada Unity szo szerint at akarja venni az iranyitast az orszag felett. Valasztasok nelkul. Es igen, ezek azok, akik a "bekes tuntetest" szerveztek. Ez egyertelmuen egy szelsosegesen jobbos megmozdulas, amit sokan kovetnek anelkul, hogy tudnak, miert van. Az egesz 2021-re datumozva... James Bauder, aki az egyik alapitoja ennek az iratnak szo szerint egy hasonlo felvonulast tartott 2 eve, ahol azzal fenyegtozott, hogy elgazolja a lezart olajfinomito dolgozoit.

Nem! Nem bekes a tuntetes! Nem a mandatumok ellen van! Ez az, amit a sok birka beget, akik olyan hulyek, hogy nem latnak a melyere a dolgoknak. "Elvileg" a szabadsag mellett tuntetnek, amikor egy fel varostol elveszik a szabadsagat. Gratulatok a hulladeknak.

2022. febr. 7. 23:05
 35/49 anonim ***** válasza:
94%

Brühühü szegény emberek nem tudnak aludni mert DIKTATÚRA VAN!

Ez a 34 egy agymosott gyökér. Inkább ne is aludjon senki az egész országban amíg ezt a covid diktatúrát be nem fejezi a Castro ivadék!

Tényleg őt mikor is hatalmazták fel arra hogy oltogassa a lakosságot? Ilyenkor hol a demokrácia?

2022. febr. 8. 10:06
 36/49 A kérdező kommentje:

#34 Ezt csak Justin Trudeau-nak köszönheted!

Még mindig meglenne a lehetősége hogy eltörölje az összes Covid korlátozást és az oltási kártyát, de mégsem teszi.. A tüntetők nagy többsége ennyivel beérné és hazamenne.

2022. febr. 8. 10:21
 37/49 anonim ***** válasza:
5%

Én csak azt nem értem, miért nem büntetik sorba az összes autót, ami blokkolja a forgalmat. Aztán, ha egy óra múlva még mindig ott van, akkor megint. És így tovább.

Hiába hívják magukat "freedom convoy"-nak, ez így se sem freedom, se nem convoy. Pláne a lakóknak nem freedom. Legalábbis én tuti pipa lennék, ha beállna egy kamion az utcába, és nem tudnék tőle sehova se menni.

2022. febr. 8. 10:42
 38/49 A kérdező kommentje:
#38 Pierre Trudeau az apja!..
2022. febr. 8. 11:03
 39/49 anonim ***** válasza:
96%
Jólvan kedves 34es agymosott ébredő, remélem győznek a nácik és végre mindenki szabad lesz. A linkben nem értem mire utalsz, hol van benne hogy szavazás nélkül át akarják venni a hatalmat, egy meglévő törvényre hivatkoznak, olyasmi mint egy népszavazás. Szerintem inkább a diktatúrára legyen mérges aki nem tud aludni, idióta.
2022. febr. 8. 11:13
 40/49 anonim ***** válasza:
82%

Legújabb hír: az Ottawa-i rendőrök fele leadta a jelvényét, azaz felmondott. Ezzel a hírrel van tele a legnagyobb kanadai konvojos csoport. Sajnos nem találtam - mily meglepő - hiteles forrást erre, de azt hiszem, nem is fogok. Mint ahogyan erről az egészről alig találni hiteles forrást. Csak az ott lévő emberek (nem mindegyik, mert sok a troll!) beszámolóira lehet hagyatkozni!

Különben meg nem zörög a haraszt!

2022. febr. 8. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!