A járvány berobbanására számít, korlátozásokra készül a német kormány - hozzánk is begyűrűzik?
Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 14:51
2/9 anonim válasza:
Nem. Mi nem engedünk be németeket.
3/9 anonim válasza:
"A rohadt imperialista-kapitalista-rohadt-NATO anyjukat: azoknál most rossz, és nálunk most azér' nem jó! Én tudom, hogy az a baj, hogy hozzánk mindig minden begyűrűzik, begyűrűzik még a begyűrűzés is. Csak a nyomott agyammal azt nem értem, amikor a rohadt imperialista-kapitalistáknak jól ment, no az mér' nem gyűrűzött be? Egy hétre, próbából? Elvették a határon, mi?"
4/9 A kérdező kommentje:
"Mi nem engedünk be németeket."
napi szinten 4-600-800 német jön- megy és ez csak az üzleti business forgalom, a turisták benne sincsenek. barom.
2021. dec. 21. 07:40
5/9 MDaniel98 válasza:
Tuti nem fogjuk megúszni mi sem.
6/9 anonim válasza:
#2 ja migránsokat sem, azért telepedett le (papíron) már több mint 200000 az elmúlt 11 évben 😆
7/9 anonim válasza:
A járvány berobbantásának módszertana:
8/9 Senior Séf válasza:
Rusvai január közepére várja. Persze lehet, hogy ő is csak a németektől hallotta
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!