Mi lesz a vége ennek, ha a kormány továbbra is gyáva és nem tesz korlátozásokat? Már annyi a fertőzött mint még soha!
Figyelt kérdés
2021. nov. 10. 19:56
1/24 anonim válasza:
Az elozo 30ezer halott miatt se esett a tamogatasuk, ellenben a lezarasok miatt esik. Miert tennenek barmit is foleg ugy h az oltas is elerheto mindenkinek mindenfele.
3/24 anonim válasza:
Azon az elven vannak, hogy van oltás és mindenkinek joga van meghalni. Ha tényleg nem tesznek semmit és nem oltják be magokat meghalnak, de ez magától értetődő.
4/24 anonim válasza:
Nem a kormány gyáva, hanem ti vagytok buták! Még mindig nem veszitek észre, hogy át vagytok b.szva!
5/24 anonim válasza:
4-es proli... tudom a tagadás egyszerűbb mint belátni hogy szr van de sajnos a valóság hogy nagy szr van
6/24 anonim válasza:
Vannak korlátozások. Nem sok, pl lehetne kötelező a maszk a boltban, köthetnének mindent védettségihez stb. Szerintem a kijárásinak nincs értelme. Vagy milyen korlátozást akarsz?
7/24 anonim válasza:
5-ös!
Mitől is vagyok proli? Ha már leírsz egy szót, legalább nézd meg a jelentését! Nem csoda, hogy mindent benyelsz, amit hallasz a tv-ben!
8/24 anonim válasza:
Te nyugodtan korlátozd magad, senki se tart vissza.
9/24 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenhol maszk kéne és olyan kijárási tilalom, hogy csak indokkal, de olyan indokkal amit a lakás elhagyása elött kitöltesz papíron, rögzítve az időt, vagy engedélyt kérsz rá appon lehetne elhagyni a házat lakást! Ilyen számok mellett ez a MINIMUM!
2021. nov. 10. 20:23
10/24 anonim válasza:
Bocs, de magyarázd meg, hogy miért jobb az, ha áthivom 5-re az összes haveromat és nálam alszanak, ahelyett, hogy hazamennének 10-kor?
Csak mert az, hogy nem lehetnek utcán 8 után, azt ezt eredményezi.
És miért is terjed jobban a vírus 20:00-kor, mint 19:50-kor?
Téged nem kötelez senki, maradj otthon nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!