Németország "queerügyi" kormánybiztost nevezett ki. Még mindig LMBTQ propaganda?
Itt pl. tudni kellene hogy mit csinahat egy ilyen queerugyi kormany biztos es hogy ez propaganda e. Mi a velemenyed, mit tudsz errol.
En oszinten szolva nem hiszem hogy lehet, maradjunk a homoszexualitasnal, propagalni az ilyen dolgokat.
Az a véleményem róla hogy egy újabb zsíros fizetéssel rendelkező széket és asztalt jelölnek ki az éppen tűzközelben lévő vízfejű idióta baromnak , amibe két kézzel remegve fog kapaszkodni és akit a legkevésbé sem érdekel hogy mi van veled vagy velem vagy akárkivel saját magán kívül és a pénztárcáján kívül. Az a véleményem róla hogy ezeknek a pozícióknak a puszta léte fontosabb egyes politikai elit tagjainak, mint hogy mivel is foglalkozik ténylegesen. Persze lehet hozni más felesleges posztokat is de azok pénzfelvételi lopási mechanizmusának működése nem hitelesíti még egy hasonló jelenlétét.
" En oszinten szolva nem hiszem hogy lehet, maradjunk a homoszexualitasnal, propagalni az ilyen dolgokat."
De lehet propagálni ezáltal hülyére venni embereket, nem a melegség a lényeg, az csak egy eszköz arra hogy valakik politikai like-okat szerezzenek. Ez egy mechanizmus amit nem vesztek észre. Olyan mint amikor a Gyurcsány kirakja a nyakába az "én is cigány vagyok" táblát. Olyan mint amikor Orbán eljátsza hogy össze pörköltszavtozta az ingjét az unokája, olyan mint amikor a Kunhalmi Ágnes és brancsa elmennek a Pride-ra. Minden csak szimbolikus megrendezett miközben leszarja, keresztbe lefossa mi van a melegekkel. Olyan mint amikor a Nyírpilisi cigány polgármestert újra és újra kétharmaddal választják meg a helyi cigányok, remélve hogy az ő érdekeiket fogja képviselni, ehelyett lopás, csalás, uzsorázás, zsarolás az amit ők megválasztanak újra és újra:D És ugyanarra szavaznak minden alkalommal remélve a legjobbakat.
Az is igaz az ellentétes politikai szekértábor pedig ellentétesen ugyanazt az úszító propagandát használja fel a like szerzésre akikről fenntebb beszéltem. Alapvetően cégként működnek és a szavazat számít. Itt nem elvek számítanak. Itt a hazugságok versenyeznek egymással. A politikusoknak igazából egyetlen saját maguktól eredő meggyőződésből fakadó állításuk sincsen, mindent, de tényleg szó szerint mindent marketingesek találnak ki és írnak meg előre. A politikusok pedig tőkések zsebében vannak. Ők fizetnek és hozzák helyzetbe őket cserébe elvárják hogy végrehajtsák azokat a társadalom formáló intézkedéseket amik állampolgárok helyett egy fogyasztói masszát hoznak létre amire a legnagyobb igény van. És buta emberek ezek mögé a szekértáborok mögé elkezdenek beállni és ismételgetni a mantrákat. A multik pedig pénzüknél lesznek. A te elfogadásodnak a beárazását a nike a tesco, a coca cola, a decathlon és a többi cég hajtja végre VALÓJÁBAN a láncnak az elején.
En a "propaganda" szot mashogy ertelmeztem, meghozza ugy hogy magat a szexualis orientaciot "reklamozzak". Hidd el van olyan aki ezt elhiszi.
De melegkent ket dolgot erzek e miatt:
1. Azt gondoljak hogy en csak a sajat dontesembol kifolyolag nem vagyok hetero
2. A homoszexualitas egy nem kivanatos dologkent allitjak be.
Most gondolj bele (nem tudom jatszol e videojatekokat) hogy nem tudnal 18 ev alatt pl. a GTA: San Andreas-al jatszani mert abba a jatekba gyilkolaszas, bankrablas stb. van.
Milyen nevetseges az a feltetelezes hogy egy gyerek aki ilyenekkel jatszik maga is bunozove valik.
Ami meg erdekes hogy az oltast is kulonbozo politikai felek, kulonbozoen hasznaljak fel.
En mondhatni balos vagyok de nem birom a magyarorszagi ciganyok legtobbjet mert qrva nagy gondok vannak veluk mert elegge elszaporodtak es a legtobb mely szegenysegbe szul gyereket.
A muszlimoknal meg mondanom sem kell hogy ok a hituk alapjan homofobok es tobb mint 10 muszlim orszagba halalbuntetes jar a homoszexualitasert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!