Németország "queerügyi" kormánybiztost nevezett ki. Még mindig LMBTQ propaganda?
""minden embernek külön kormánybiztost, hiszen mind különböző problémákkal küzdünk.
Beleertve az LMBTQ-s embereket is.""
Nyilván érzékelted te is szarkazmust, jobb eljátszani a hülyét gondolom :)
"szerinted ezek hol értik az iróniát? :) A józan erkölcsöt se értik."
Na egy olyan probal folenyeskedni aki azert ir ki egy kerdest hogy masokat provokaljon es olyan szovegeket mond hogy ha vmifele kormanybiztost neveznek ki az mar propaganda.
"Na egy olyan probal folenyeskedni aki azert ir ki egy kerdest hogy masokat provokaljon es olyan szovegeket mond hogy ha vmifele kormanybiztost neveznek ki az mar propaganda."
Ennyi erővel akkor semmiről ne legyen vita mert az provokál...Tíccsuk be.
Nem "valamilyen" kormánybiztos hanem "queerügyi". Ami már önmagában nevetséges. Ne már ezt még az LMBTQ közösség sem gondolhatja komolyan, ezzel tényleg nevetséges és egyben önellentmondásos. Hiszen 2 perc google kereséssel ráakadtam hogy ez az eredeti jelentését tekintve „furcsa” vagy „különös”. De miért akarnak ők furcsák vagy különösek lenni? Hiszen állandóan arról megy a papolás hogy ők pontosan ugyan olyan emberek mint bárki más, semmivel sem érdekesebbek vagy furcsábbak, vagy most akkor mégsem?
"Hiszen 2 perc google kereséssel ráakadtam hogy ez az eredeti jelentését tekintve „furcsa” vagy „különös”."
"Queer is a word that describes sexual and gender identities other than straight and cisgender. Lesbian, gay, bisexual, and transgender people may all identify with the word queer."
Context matters kiddo lol
"Az eredeti szó jelentése attól viszont még ez. És nem én találtam ki."
No cabrón! You ain't got a clue. Do you fancy looking the origin of the word up before you talk bollocks?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!