Szerintetek Cameron Herrin megérdemelte a 24 év börtönt?
Megérdemelte
Nézd, kérdező, ha nem egy jóképű fiatal srác lett volna a tettes ,hanem egy fogatlan sörhasú negyvenes pasi akkor teljesen másképp gondolnád.
Nem értem. Attól hogy valaki jóképű valaki még nem mentesíti fel a bűne alól.
A világ megérett a pusztulásra.
Szerintem nem érdemelte meg!
Nem szándékosan ütötte el, anya is hibás volt.
A börtön egyik célja, hogy megbűnhődje. Egyrészt már szerintem a balesetnél megbánta, trauma ért, másrészt kevesebb idő is elég lett volna, hogy megbűnhődje.
Ezzel tönkrement az Ő és Családja élete is.
Aki szerint még mindig nincs igazam, akkor gondoljon bele, hogy jót fog tenni egy ilyen fiatallal a börtön. Körülötte "valódi" bűnözők. A bezártság, ottani élet nem hiszem, hogy pozitív hatással van az emberre. Képzeljük el hogy idősebb korára kikerül - nincsen szakmája, semmilye...
Egy kérdés azokhoz akik folyamatosan azzal jönnek, hogy az áldozat a hibás mert nem a zebrán ment át: mégis mit gondoltok??? Akkor nem halnak meg vagy mi a franc??? Mikor felkapott lett a hír, minden második ember majdnem ezzel jött, na meg, hogy szét kellett volna néznie, ott voltatok és láttátok, hogy nem tette??? Hiába ment volna a zebrán, ha egy perccel előtte is kilométerekre voltak egymástól, könyörgöm 160 km/h-val ment, aláírom, hogy ezzel az anyuka is hibázott, mert tény... De azért arra is gondoljátok már, hogy akkora sebességről esélye nem lett volna lelassítani/megállni, az anyukának meg észrevenni nem lett volna.
Álljunk már le ezzel, hogy nem érdemelte meg azt a 24 évet, számoljuk már össze, hogy hány szabályt szegett meg csak úgy kapásból: két életét elvett - X év börtön, illegális versenyzés - még+ X év, gyorshajtás - + X év... Személy szerint én még többet is adtam volna neki, hiába veszti el a fiatalságát, az anyuka is fiatal volt, a gyermekről meg nem is beszélve, előtte lett volna még egy szép és hosszú boldog élet.
Miért sajnálják?
Töbször szegte meg a törvényt életfogytiglanira kellene az itéletet növelni
Vagy halálra itélni,
Ezt az elmebeteget csak a tinicsajok védik a woke miatt mert jaj de cuki kis pofija van meg aranyos haja aza göndörhaj a homoszexualitást jelképezni,
Biztos femboy aza rohadék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!