Palesztina, Kurdisztán, Nyugat-Szahara megérdemelné a függetlenséget? Van rá esélyük?
Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 15:56
1/6 anonim válasza:
Ne feledd, hogy ezek pont ugyanazt a "béke vallását" követik megszállottan, mint akiket gyakrabban említenek, és pont ugyanúgy vágnák le a fejedet a béke nevében. Nem biztos, hogy érdemes lobbizni értük.
2/6 anonim válasza:
Palesztin területeken voltam, azok kb függetlenek, saját igazgatással, minden. Izraeli például nem is léphet be a területükre, ilyen táblák vannak a határnál: [link]
3/6 A kérdező kommentje:
Nem csak autonómiára, hanem független államiságra gondoltam.
2020. dec. 30. 16:03
4/6 anonim válasza:
Amíg az USA és Nyugat-Európa erősen zsidó-barát, addig Palesztina nem lesz független ország.
Kurdisztán területei több országban vannak, bonyolult ügy. Kábé zéró esély van rá, hogy függetlenedjen.
Nyugat-Szahara meg teljesen jelentéktelen.
5/6 anonim válasza:
Mi az hogy "megérdemelné" ? Ha kiharcolják maguknak, akkor függetlenek lesznek, ha nem, akkor nem.
6/6 anonim válasza:
Ha valaki esetleg nem értené a +2 által közölt tábla szövegét
"Ez az út "A" területre vezet, amely a Palesztin Hatóság uralma alatt áll.
Izraeliek számára a belépés tilos, a palesztin törvények áthágását jelenti, és veszélyezteti az életüket."
Kiváncsi vagyok, hogy a palesztinokon kivül hol van olyan törvényes hatóság, amely a puszta belépésre halálbüntetéssel fenyegetőzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!