Miért van ekkora botrány Európában a melegtörvény miatt?
15.33
NEM változott meg a társadalom, csak egyesek azt MONDJÁK, de attól, hogy azt mondják, még nem lesz igaz. A társadalom túlnyomó többsége ma is a többezer éves értékeket -normákat- tartja be.
Nem "szétesik" a homoszexualitás normának alakításától a társadalom, hanem magától értetődően megszűnik, hiszen képtelen magát újratermelni.
Azt meg azért igazán ne várja egy deviáns csoport, hogy a természetes normák szerint élők majd elősegítik a társadalomellenes csoportjuk úgymond létezésben tartását.
"attól, hogy azt mondják, még nem lesz igaz."
Értem én ezt, csak azt furcsállom, hogy ezt magadra nem érzed igaznak: mondasz egy csomó dolgot, amit te csak úgy mondasz, de amúgy alátámasztani nem tudod.
Például azt, hogy megszűnik a társadalom. Nekem ez pont olyan dolkg, hogy attól, hogy mondod még nem lesz igaz.
Most komolyan gondold már végig amit mondasz: el tudod képzelni, hogy a társadalomban túlnyomó többségbe kerülnek a melegek, és emiatt nem születnek gyerekek? :D
19.43
Voltak már olyan korábban utópiának tartott dolgok, amik megvalósulni látszanak.
A társadalom RENDET jelent, nem csak összeverődött embereket. Ha rend nélkül termelnek újabb embereket, abból nem lesz társadalom.
"A társadalom RENDET jelent, nem csak összeverődött embereket. Ha rend nélkül termelnek újabb embereket, abból nem lesz társadalom."
És a társadalmi rendet milyen formában bontja meg az, ha vannak melegek, és lehet róla beszélni?
45
A kiragadott mondat környezetét IS kéretik elolvasni.
47
A megértésben nem tudok segíteni, az saját kútfőből megoldandó feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!