Miért van ekkora botrány Európában a melegtörvény miatt?
Bocs, hogy felteszek egy kérdést: hogyan történhet egyáltalán olyan, hogy a németek és az UEFA azon szkanderozik, hogy szórványos legyen- e a müncheni aréna???
Ez korábban fel sem merülhetett volna! Valami nagyon megváltozott, és rossz irányba.
Lassan ott tartunk, hogy aki nem akar szivárványos stadiont, és nem térdepel focimeccs elején, még neki kell magyarázkodn?! Na neee...
A többség magyarázkodjon a kisebbségi akarat miatt? Hová jutunk így???
Remélem érted... nem a másságot kell elítélni, de a másság ne akarja elnyomni a nem más többséget.
Vagy, minek térdepelni... nem voltunk mi rabszolga tartó társadalom, hogy vélt, vagy valós sérelmek miatt a lelkünket valami módon megnyugtassuk. Tegyék, akiknek van miért!!
5# szerintem még neked kellene sürgősen pszichiátria!
Nem érted... megint a semmin megy a balhé. Elolvastad te a törvényt??? Tutira nem! Én igen...
A másik, semmi helye nincs a sportban ennek. El kell ismerni a másságot, de nem szabad feleslegesen gerjeszteni az indulatokat, és még egyszer mondom, egyáltalán az is borzalmas, hogy ilyen dolog felmerült, mármint szivárványos aréna. Nincs helye ennek.
"Lassan ott tartunk, hogy aki nem akar szivárványos stadiont, és nem térdepel focimeccs elején, még neki kell magyarázkodn?! Na neee..."
Ennél az esetnél nem erről volt szó. Lehet, rosszul figyeltem, de egy csomó csapat nem térdel. A magyar szövetség viszont nyíltan kijelentette, hogy nem fognak, mert "politikának nincs helye a pályán", amivel amúgy egyet is értenék, csak nyilvánvalóan azzal vittek politikát a pályára, hogy szövetségi szinten kezdték kritizálni a térdelést. Ráadásul a feszültség hatására a magyar szurkolók kifütyülték/fújolták az íreket.
"Lassan ott tartunk, hogy aki nem akar szivárványos stadiont, és nem térdepel focimeccs elején, még neki kell magyarázkodn?!ô
Nem ott tartunk: [link]
7# akkor írd már le konkrétan, hogy melyik paragrafusok zavarnak, és miért??
Várom a részletes választ 😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!