Van e még kétség afelől hogy Jeffrey Epstein-t megölték?
Mint nemrég kiderült, egy riporter már 3 évvel ezelőtt dolgozott azon hogy Epsteinről bebizonyítsa hogy egy pedofil, interjút is készített az egyik áldozattal, de az ABC (hírcsatorna) amelynek már akkor dolgozott nem engedte megjelenni a sztorit a Buckingham Palace(!) nyomására mert az áldozat András herceg ellen is vallott. Mindezt akkor amikor Epstein még élt. Erre mikor az ipse börtönbe kerül és közel kerül ahhoz hogy feldobjon egy rakás befolyásos embert, hirtelen öngyilkos lesz? Úgy hogy a kamerák rejtélyes módon nem működtek abban a pár órában amíg hogy hogynem egyedül hagyták? Hmm...
https://www.youtube.com/watch?v=3lfwkTsJGYA
Persze a BP nyomást gyakorol egy USA hírcsatornára. Te elhiszed, amit írsz? 😁 láttál te már britt bulvár lapot? Még abban is rendesen osztják a királyi családot.
Epstein szerintem öngyilkos lett. Tudta ő pontosan, hogy sokkal rosszabbra számíthat majd a rabtársaktól.
"Persze a BP nyomást gyakorol egy USA hírcsatornára. Te elhiszed, amit írsz? 😁"
Ne nekem higgy, hanem a "hölgyeménynek" a videón, ő a bennfentes, ő dolgozott az egészen, aki mindezt úgy mondta el a fenti videón hogy nem tudta hogy forog a kamera.
# 7/8
Igen, a többi gazdag gyerekrakót, akinek nagy része zsizsik. Hát nyilván nem ők voltak. Dehogy.
"meg Trumpot, őt ki ne felejtsük."
Hát nem tudom. Egy időben jóban voltak, aztán Trump összeveszett vele valami ingatlanon, azóta nem beszéltek. Ha Trumpnak valóban lenne sara a pedofilbotrányban akkor ő se merte volna összerúgni Epstein-nel a port.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!