Mi ez az EU-s vakcinabotrány?
Figyelt kérdés
Most hallottam a főcímekben, hogy megszerezték képviselők az EU tervét és megint hazudtak valamiben. Sajnos éppen le kellett mennem aboltba, nem hallottam a részletes hírt.
Brüsszel megont hazudott, hogy jönnek a vakcinák pedig nem? Csak ezvan?
2021. márc. 20. 17:26
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, vegig sem olvastam a kerdeseded azutan hogy "az EU megint hazudott", de annyit meg szeretnek irni, hogy hajra fidesz!
2/6 anonim válasza:
Az egész EU-s vakcinaszerződés egy botrány. Az első botrány még az volt mikor von der Leyen összeveszett Boris Johnsonnal, hogy miért tart sokkal előrébb Nagy-Britannia oltásokban, mikor az ott használt Astra Zeneca vakcináknak ide kéne jönnie az EU-ba. Nem hazudtak, csak nem képesek betartatni a gyártóval a szerződési feltételeket. Annak az lett a vége, hogy az EU és von der Leyen csúnyán kikapott alkuban a britektől (a sikeres Brexit után másodszor). Már ekkor szinte biztos volt, hogy a közös vakcinaszerződés helyett Németországtól kezdve az olaszokon és franciákon át minden tagállam maga szerzi majd be a vakcinákat 2022-től. Azonban erre rátett még egy lapáttal a második botrány mikor mi, keleti tagállamok elkezdtünk külön vakcinaszerződéseket kötögetni az EU-s keretünkön túl. Most jelenleg minden tagállam tűkön ülve várja, hogy vége legyen már 2021-nek és saját maga intézhesse a vakcinaszerződéseit a központosított EU-s kötelezettség helyett.
3/6 anonim válasza:
2) ursulának semmi köze a brit vakcinabeszerzéshez.
4/6 anonim válasza:
#3: Így van, a britek is így gondolták. Ursula meg nem, aztán pofára is esett.
5/6 anonim válasza:
Még szerencse hogy a mi kormányunk időben kapcsolt és példátlan módon beoltott 3 millió embert elkerülve a botrányt Magyarországon.
6/6 anonim válasza:
Erodemonstracio a gyogyszergyarak kozott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!