Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A valódi liberális értékrendet...

A valódi liberális értékrendet képviselő emberek miért nem határolódnak el #BLM-től, a femi-náciktól, SJW-től, me too-tól stb...?

Figyelt kérdés

Félnek, hogy ezek a buta, agresszív rétegek nélkül nem lenne meg a többségük a másik oldalhoz képest? Vagy tényleg egyetértenek ezekkel a mozgalmakkal?

Gondolom senkinek nem kell bemutatni az agresszív BLM tüntetőket, a szélsőséges Prideosokat meg a femi-náci mozgalom éllovasait.

Ez a jelenség a jobboldal esetében is megvan, Magyarországon talán erről nem is kell beszélni sokat.

2021. febr. 19. 11:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%
Pedig a MeToo pontosan az ilyen "ha nem akarsz szopni, menj a cérnagyárba" (ahol nyilván nincs szexuális zaklatás), meg a "szopni nem akart, bezzeg a színpadon vállal szexuális jeleneteket" mentalitás ellen is van. Kicsit tovább kellene látni annál, hogy nem történt semmi törvény szerint büntetendő, nincs itt semmi látnivaló.
2021. febr. 19. 12:43
 12/25 anonim ***** válasza:
56%

" Kicsit tovább kellene látni annál, hogy nem történt semmi törvény szerint büntetendő, nincs itt semmi látnivaló."

Pont, hogy nem kéne.

Ami nem törvénytelen, az legális, minden más meg önbíráskodás.

Mert ha tovább lehet látni, akkor én is tovább láthatok, és teszemazt pofánvághatok bárkit az utcán, csak mert nekem nem tetszik a viselkedése.

2021. febr. 19. 13:09
 13/25 anonim ***** válasza:
12%
A börtönben is lehet színdarabot írni, nem értem, hogy miért a munkahelyéről kell kirúgatni egy tehetséget például, miért nem a bíróság reformja miatt mentek ki tüntetni. Ez egy értelmetlen baloldali identitáspolitika, ami önmagában halálra van ítélve.
2021. febr. 19. 13:12
 14/25 A kérdező kommentje:

#11/11

Én kicsit másképp értelmeztem amit írt. Aki szopás nélkül nem tud karriert csinálni, az menjen a cérnagyárba ahelyett, hogy nála tehetségesebb nőktől a szopásával elvegye a lehetőséget.

Az áldozathibáztatás, ha szerintem az a szinésznő, aki szopik a szerepért, ugyanannyira aljas, mint akit szopnak? Nem emberi méltóság szempontjából, hanem azért, mert ha valaki leszopja a főnökét, azzal a saját "sorstársainak" is magasabbra teszi a lécet.

Mikor 18 évesen leszopja a szinésznő a rendezőt a szerepért és emiatt egy másik, tehetségesebb nőtől elveszi a lehetőséget az egyenlő versenyre, akkor ki is a valódi áldozat? Mert én nagyon úgy érzem, hogy a harmadik fél az áldozat, akinek nem lett karrierje 2 korrupt, erkölcstelen nyomorék miatt és aki 30 év múlva nem panaszkodik a #Me too-val az aranypalotájában, mert ő többre tartotta magát annál, hogy szopjon...

Minden eset egyedi, biztos van olyan szituáció is, ami nem így történik...

2021. febr. 19. 13:14
 15/25 anonim ***** válasza:
62%
Ugyanezek az emberek röhögnek az instantkarma videókon, akkor bezzeg nincs áldozathibáztatás. Az "áldozat" (vagy inkább úgy mondom, hogy az a celeb, aki először rohan a médiához) ugyanúgy hozzájárulhat a bűncselekmény bekövetkezéséhez, csak ezt a fogyik nem hajlandóak tudomásul venni.
2021. febr. 19. 13:35
 16/25 anonim ***** válasza:
66%
Minden épeszű ember elhatárolódik tőlük.
2021. febr. 19. 13:54
 17/25 anonim ***** válasza:
70%
#11 A metoo-mozgalom felelős azért, hogy ma már kb. az is zaklatásnak számít, ha egy férfi ránéz egy nőre, és hála a feminácik által kikényszerített isztambuli egyezménynek, a nő ezért fel is jelentheti. Továbbá a férfit ilyenkor - szintén az isztambuli egyezmény értelmében - az ártatlanság vélelme sem illeti meg, hanem neki kell bizonyítania, hogy ártatlan, ami a jogállamiság sárba tiprása.
2021. febr. 19. 15:54
 18/25 anonim ***** válasza:
63%

Liberálisnak vallom magam, de ami manapság folyik az nem liberalizmus, hanem egy újfajta elnyomás. És az a legrosszabb, hogy ilyen téren már nincs különbség egy liberális vagy egy balos vagy egy zöld párt között, mert mindegyik teljesen ugyan azt a módszert népszerűsíti. Ennek az lett az eredménye, hogy nem vagyok hajlandó támogatni a politikában az itthoni magyar megfelelőiket sem.

Engem teljesen felháborít, hogy az elképzeléseik rám is negatívan hatnak vissza. Lassan már egy filmet nem lehet normálisan leforgatni, egy videójátékot nem lehet normálisan megírni, mert az az új "szabvány" eleve erős korlátokat állít fel az alkotói szabadság terén.

És akkor erre még jön a végletekig szélsőséges és erőszakos BLM, a melegeket teljesen kellemetlenül érintő LMBTQ őrület. Arról nem is beszélve, hogy eleve egy hazugság, hogyha valaki a saját hibájából akkora mint egy vaddisznó, akkor az maradjon is így, mert a szépség belülről fakad (tegyük hozzá, hogy egy része fakad belülről). De ha emiatt nincs párja, akkor hibáztasson érte másokat. Szóval minden meglévő problémát csak súlyosbítanak.

És ha már politika, akkor kénytelen vagyok olyan pártra szavazni, aki nem ezt a korlátlanul korlátozó elmebajt támogatja.

2021. febr. 19. 16:54
 19/25 anonim ***** válasza:
25%

Leírhattad volna egyszerűbben is, hogy Mi Hazánk, vagy Fidesz szavazó vagy.

Magadnak és nekünk is megspórolhattál volna egy csomó leegyszerűsítő és

hazug állítást.

2021. febr. 19. 17:19
 20/25 anonim ***** válasza:
78%

19

Nem fogom megváltoztatni a véleményem, hiába habzik a pici szád emiatt.

2021. febr. 19. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!