Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyik a legértelmesebb...

Melyik a legértelmesebb nemzet? És ha már itt vagyunk, melyik a legbutább?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy melyik országban van a legtöbb okos ember és melyikben a legtöbb hülye
2010. aug. 16. 17:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
33%
Na jó, a kérdés lezárva. A végeredmény: zsidó a legértelmesebb. Punktum.
2010. aug. 16. 21:15
 22/30 anonim ***** válasza:

Legokosabb: USA-mert ők mindenki életébe beleszólhatnak, és ott csinálnak háborút ahol akarnak, és ők helyettünk is tudják mi a jó.

Legbutább: Változó, aki éppen nem ért egyet az USA-val vagy valamelyik csatlósával.

2010. aug. 16. 21:54
 23/30 anonim ***** válasza:
10%

Legértelmesebb - japán

Lebutabb - magyar ...

2010. aug. 16. 22:53
 24/30 anonim ***** válasza:
2010. aug. 16. 23:04
 25/30 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Hülyék mindenhol vannak
2010. aug. 17. 01:00
 26/30 anonim ***** válasza:

az első oldalon a 81-os megírta a lényeget!

Szerintem az a legbutább aki ilyen kérdéseket tesz fel!

2010. aug. 17. 02:38
 27/30 anonim ***** válasza:
18%

Olyan, nincs, hogy legértelmesebb és legbutább...

De egyébként szerintem értelmesek a németek, a skandináv országok, a japánok.

És valóban, a magyarok itt verik a mellüket a sok Nobel-díjasra, aki tényleg mind zsidó származású volt!

2010. aug. 17. 15:44
 28/30 anonim ***** válasza:
Nobel-díjat sem kaphat akárki, lásd Obama->békenóbeldíj....
2010. aug. 17. 15:52
 29/30 anonim ***** válasza:
Én mindenképp az élmezőnybe sorolnám a japánok mellé a magyarokat is. A legbutábbakat afrikában keresd, de kapsz romániában is bőven...
2010. aug. 18. 15:11
 30/30 anonim ***** válasza:
Erről láttam már egy felmérést amit nagyjából helyesnek tartok,linket nem találtam... A legokosabbak japánok,skandináv népcsoportok,germán népek közül sok,magyarok,és zsidók... Valami ilyesmi volt akkor is de ez leginkább saját.És miért ez a listám? oké,szögezzük le hogy az ész nem (teljesen) nép függő,hiszen minden ember egy gyökérből származik(Homo sapiens). De van ahol nem volt pénz oktatásra,vagy a szegénység miatt rákényszerültek az emberek hétköznapi dolgaikat erkölcstelen módon végezni,és ez az évek során természetessé vált(Afrika nagy része),és a rutin dolgokról nehéz leszokni. A németek egy barbár nép voltak,de iskolákat hoztak létre,nyelveket tanultak,művelődtek,rutinná vált és volt pénz oktatásra,a zsidóknál vallási szempontból fontos a tanulás,mi magyarok pedig egy értelmes kultúrával érkeztünk,és később tanultunk,iskolákat hoztunk mi is létre,de közrejátszott az is hogy járt itt orosz,török,német,osztrák,mongol...stb és tanultunk az ő kultúrájukból,ez nagyon sokat számított...Mára köztudottan náluk a legszínvonalasabb az oktatás... De mivel nincs munka,ezért a drága egyetemeket nem lehet fizeti mindenkinek,és emiatt van az a bizonyos kivándorlás,ott van munka,és emiatt lehetőség van tanulni,de gyengébbek az iskolák is. Pl: USA Kérdezz meg valakit aki járt ott,az emberek kedvesek,de nagyon buták,az egyik legbutább nemzet,de akkor miért sikeres? Hát mert van munka,mindenkit befogadtak,ezért a feltalálók nagy része nem is amerikai,hanem emberek akik ott tanultak,nézzetek utána,ami amerikai találmány az mind magyar,német,vagy zsidó feltalálótól született,jah és az amcsi oktatás nagyon gyenge,mindenkinek van diplomája,tanárnőm fia a 7.osztályt ott kezdte el,osztályelső lett,4 év lemaradás van az ottani oktatásban hozzánk képest.Szóval aki itt hungarofób megjegyzést írt az szégyellje magát,őseitek haltak meg azért hogy te ebben az országban élhess... Hát gratulálok,én magyar vagyok,büszke rá,és nem lennék más,és előbb nézz utána hogy mit írsz mert a magyar az egyik legokosabb nemzet,ha nem a legokosabb. És akkor most lehet röhögni/hülyézni az csak arra utal hogy komolytalan vagy...14/f
2015. aug. 26. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!