Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyik a legértelmesebb...

Melyik a legértelmesebb nemzet? És ha már itt vagyunk, melyik a legbutább?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy melyik országban van a legtöbb okos ember és melyikben a legtöbb hülye
2010. aug. 16. 17:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
37%

"Irán?? Mert szembeszáll a nyugati terjeszkedő politikával? Miért lenne buta? Én inkább bátornak mondanám. Látszik, hogy a félrevezető médián nőttél fel barátom.. (első hozzászóló)"

Már úgy vártam egy ilyen stílusú válaszra, amolyan "Nincs Roxfort Hagrid nélkül" feelingje van.

Csak itt "Nincs gyakorikérdések.hu ilyen emberek nélkül" a helyesebb kifejezés rá. :)

2010. aug. 16. 18:07
 12/30 anonim ***** válasza:
43%

A válasz megírásának időpontja: ma 18:04

Először is Einstein...

Másodszor: ha nem tudsz a sorok között olvasni, attól még ne próbálj okosnak látszóan leoltani valakit, főleg ne úgy, ha még írni sem tudsz, mert nagyon leégeted magad. :)

2010. aug. 16. 18:08
 13/30 anonim ***** válasza:
16%
A legértelmesebb nép a zsidó,ők járultak hozzá legnagyobb mértékben az emberiség fejlődéséhez,a magyar Nobel díjasok is mind zsidó származású,a magyar egy alapvetően buta nép.
2010. aug. 16. 18:19
 14/30 anonim ***** válasza:
2010. aug. 16. 18:21
 15/30 anonim ***** válasza:
14%

legértelmesebb: Norvégia, Svédo.

legbutább: Irak, Észak-korea, Szomália

2010. aug. 16. 18:27
 16/30 anonim ***** válasza:

A "legértelmesebb": Svédország, Norvégia, esetleg Finnország

"Legbutább": Észak-kórea

2010. aug. 16. 18:37
 17/30 anonim ***** válasza:

Szerintem:

Legértelmesebb: Japán, Svédország

Legbutább: egyértelműen valamelyik elmaradott afrikai ország pl. Zimbabwe vagy Szomália

2010. aug. 16. 18:42
 18/30 anonim ***** válasza:

A legképzettebb és motiváltabb emberek manapság a távol keleten élnek. Dél-Korea, Japán, Taiwan.

A legképzetlenebbek egyértelműen Afrikai országokban élnek. Kenya, Uganda, Etiópia, Szomália.

2010. aug. 16. 19:20
 19/30 anonim ***** válasza:

"legbutábbak: USA, sok afrikai ország."

Azért az USA lakossága nem lehet annyira buta, ha egy ilyen sikeres országot létre tudtak hozni.

2010. aug. 16. 19:25
 20/30 A kérdező kommentje:

1.Azért, szerintem, az USA technológiai fejlődése és sok mindennek az automatizációja eléggé elbutított sokakat ott.

2.Hát nem vagyok biztos,de a zsidók nem alkotnak különösebb nemzetet,de azért irigylem őket a tudásukért kereskedelmi ügyekben,meg bizniszben

2010. aug. 16. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!