Melyik a legértelmesebb nemzet? És ha már itt vagyunk, melyik a legbutább?
"Irán?? Mert szembeszáll a nyugati terjeszkedő politikával? Miért lenne buta? Én inkább bátornak mondanám. Látszik, hogy a félrevezető médián nőttél fel barátom.. (első hozzászóló)"
Már úgy vártam egy ilyen stílusú válaszra, amolyan "Nincs Roxfort Hagrid nélkül" feelingje van.
Csak itt "Nincs gyakorikérdések.hu ilyen emberek nélkül" a helyesebb kifejezés rá. :)
A válasz megírásának időpontja: ma 18:04
Először is Einstein...
Másodszor: ha nem tudsz a sorok között olvasni, attól még ne próbálj okosnak látszóan leoltani valakit, főleg ne úgy, ha még írni sem tudsz, mert nagyon leégeted magad. :)
legértelmesebb: Norvégia, Svédo.
legbutább: Irak, Észak-korea, Szomália
A "legértelmesebb": Svédország, Norvégia, esetleg Finnország
"Legbutább": Észak-kórea
Szerintem:
Legértelmesebb: Japán, Svédország
Legbutább: egyértelműen valamelyik elmaradott afrikai ország pl. Zimbabwe vagy Szomália
A legképzettebb és motiváltabb emberek manapság a távol keleten élnek. Dél-Korea, Japán, Taiwan.
A legképzetlenebbek egyértelműen Afrikai országokban élnek. Kenya, Uganda, Etiópia, Szomália.
"legbutábbak: USA, sok afrikai ország."
Azért az USA lakossága nem lehet annyira buta, ha egy ilyen sikeres országot létre tudtak hozni.
1.Azért, szerintem, az USA technológiai fejlődése és sok mindennek az automatizációja eléggé elbutított sokakat ott.
2.Hát nem vagyok biztos,de a zsidók nem alkotnak különösebb nemzetet,de azért irigylem őket a tudásukért kereskedelmi ügyekben,meg bizniszben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!