Melyik magyar politikus a legbutább?
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 17:31
1/6 anonim válasza:
Az amelyik részegen nekiáll ünnepi beszédet mondani:
2/6 anonim válasza:
A jelenlegiek közül? Vagy Drazsé vagy Veres. Nehéz eldönteni.
4/6 anonim válasza:
Sok a jelentkező így ez a választás érdekes lesz.
Én a Győzikére szavazok. Indult a polgárdmester választáson 2006-ban. Így már Ő is politikusnak számít.
Bár a nagy politikában: Mohácsi Viktória, Gusztos Péter.
5/6 anonim válasza:
Szerintem nincs a magyar parlamentbe buta politikus. Sőt szerintem nagyon is okosa lopják a közvagyont.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom, melyikük buta. Ezt nehéz személyes ismeretség nélkül megállapítani. A két legsúlyosabb politikai dilettáns Kóka János és Gyurcsány Ferenc, de Veres és Draskovics is a nyomukban vannak.
Draskovics és Bokros politikai antitalentumok, de okosak. Gyurcsány viszont valószínűleg buta is azon felül, hogy nincs politikai tehetsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!