Bidennél mi ez a transznemű mánia? Nem Trump-fan vagyok, nagyon nem, de ezt nem értem.
Miért nem csatoltad kérdező az eü miniszterasszonyát Bidennek?
A beszédes nevével együtt, és hogy 2 gyerek apja.
Ez az egész a cirkusz része.
Ahhoz hogy kinek milyen a képzettsége, rátermettsége, szakmai tudása, semmi köze nincsen a nemi identitásának. Vagyis egy pozícióba történő kinevezésnél ennek nem is szabadna szóba kerülnie, mert ez maga az intézményesített megkülönböztetés, hogy valaki azért kap pozíciót mert ilyen vagy olyan a szexuális élete. Éppen úgy büntetni kellene mintha kizáró ok lenne egy pozíciónál ha transz nemű.
Mellesleg egy olyan ember, aki még azzal sincsen tisztában hogy milyen a saját neme, azt hogyan lehet alkalmasnak találni egy egészségügyi pozícióra? Egyáltalán bármiféle olyan helyre ahol mások életét meghatározó döntéseket kell meghozni?
Azét linkelhetnél valami hiteles forrást (hiteles forrás alatt nem Facebook-bejegyzéseket meg origó cikkeket gondolok, hanem mondjuk hivatalos Fehér Ház videót vagy valami nagy mértékadó amerikai újság cikkét.
Mert eddig mindig az van, hogy amióta Bident megválasztották, pláne mióta beiktatták, napról napra újabb ilyen ostobaságok kezdenek el terjedni, előbb a 11 millió migránst szabadít rá Amerikára, most meg például ez a transzos baromság, de érdekes mód amikor megnézem a videókat a nyilatkozatairól, meg a hivatalosa közleményeket stb. valahogy sose találom ezeket. Érdekes de nagyot ment az a hülyeség is hogy a beiktatási beszédében is a transzneműeket éltette, meg fekete felsőbbrendűséget ígért, közben meg elejétől a végégi végignéztem kétszer is a beszédet, a transzokról egy szó sem volt benne, a feketékről meg annyit emelt ki talán kétszer, hogy tombol a rasszizmus (és mellé a klímaválság, a COVID meg a megosztottság), és hogy ezek ellen együttes erővel kell fellépni, és az USA képes erre.
Mit hozott ki ebből a fidder propaganda? Hogy a fehéreket eltörli és fekete uralmat vezet be. Gratulálok. Természetesen tudom hogy nem ennyire gyenge a szövegértés, hanem szándékos hazugságról van szó.
AZ meg hogy valakit zavar hogy a feketét meg a meleget is egyenlőnek tekintik ezentúl Amerikában, nem úgy mint a nők alá nyúlkáló Trump, az egyéni szoc probléma.
20.07
Beírod, hogy yahoo.
A keresőjébe beírod, hogy biden health minister.
A CBS News angolul ír róla.
Jöhet a következő probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!