Ha Biden győzelmét és Trámpli bukását agyonhallgatják a lakájmédiában, azzal mit érnek el? Úgyis az az elnök aki, és úgyis el kell majd mondani?
A lakásmédiában tilos kimondani hogy a Csítoszfejű elbukta a székét. Helyette az a mantra, hogy választási csalás van, és szavazatok újraszámlálása zajlik.
Ezzel mit remélnek elérni? Valóságtagadás? Vagy testté lőn majd az ige, és azt hiszik ha eleget dumálnak mellé, majd mégis a Trámpli marad?
Mi lenne ha bejelentenék: Biden nyert? Zavar támadna az egybites fidessdroidok fejében?
na de még ez se változtat azon az apró és makacs tényen hogy tök mindegy mit okádnak fidessék attól még Biden lesz az elnök.
ezért nem értem.
Mint az ötéves Pistike aki üvölt az injekció ellen. de akkor is be lesz adva.... de egy ötévestől még elnézzük, egy 50-es trógertől (ld OV) hááááát...
szerintem üzenjünk hadat. van már ennek hagyománya! Hátha hadat üzenünk, akkor Biden halálra röhögi magát!
Szijjártó lehetne ellentengernagy. akár.
CSak én a viselkedésemmel nem viszek a falnak egy egész országot,nem síbolok el százmilliárdokat stb stb.
Hát csupán ennyi lenne a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!