Hit gyüliről mit tudsz mondani???
Figyelt kérdés
Nekem nem jó véleményem roluk, el butitanak, agyad ki mossák, családod ellen hangolnak ha a család tagjaid nem hivők és pénz lehuzok. Te mit gondolsz?2020. okt. 16. 14:46
1/24 anonim válasza:
Van onnan ismerősöm több is. Jellemző rájuk a kettős mérce. Pl ne dolgozz feketén mert az bűn de ha ő árulja a bort az ok. Ezt én nem bírom.
Furcsa az is hogy ott kell párt találni. Van egy 34 éves ismerősöm akinek még nem is volt kapcsolata mert ott fogja megtalálni a nagy őt, de mikor? Szóval az én szememben furcsák ezek a dolgok.
2/24 anonim válasza:
Nekem az is fura hogy ennyi hitgyülis ismije van az 1.nek
3/24 anonim válasza:
1 vagyok
Tényleg fura, van vagy 3.
5/24 anonim válasza:
Az 3x annyi mint ami nekem van, de a fele se kéne.
6/24 anonim válasza:
Kérdező,ezt már sokadszorra írod ki.
Te kezelésre szorulsz! Remélem,hogy minél hamarabb meggyógulsz!
7/24 anonim válasza:
Az a véleményem mint a többi vallásosról: hagyjanak békén a hülyeségeikkel...
8/24 anonim válasza:
Elso felesegem hit gyulekezetes lany volt (az anyjával egyutt) … nem egyszer hallottam: "a satan angyal kepeben erkezik!" :) Nekem ez jutott eszembe.
10/24 anonim válasza:
Szerintem a hitgyüli az egyházak között olyan, mint a Fidesz a pártok között. Egy az egyben ugyanaz a fíling.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!