Elítélendő ilyet mondani egy beteg emberről?
Egy rokonnal vitatkoztam, egy beteg emberről volt szó, aki egész életében ilyen olyan betegségekben szenved, epilepszia stb... szóval csak a baj van vele másoknak...és mondtam, hogy aki ilyen beteg egész életében annak már jobb lenne meghalnija...(csak durvábban fejeztem ki magam)
Szerintetek durva kijelentés volt ez?
Igen, durva. Ki vagy te, hogy azt mondd valakire, hogy jobb lenne ha megdöglene?
Attól, mert valaki pl epilepsziás, megfelelő orvosi támogatással és gyógyszerekkel teljes életet tud élni. De igaz ez nagyon sokféle más betegségre is.
3: *Halnia
Erre vered? ;) Nem használom a magyar nyelvet minden nap, kopik a tudásom ..
5: de, teher...
Szerinted miért vagyunk olyan ma, amilyenek? Mert az őseink is szelektálták az embereket, a betegeket hagyták elpusztulni, vagy megölték őket.
Minden egyes ember esetébe ki tudod jelenteni, hogy teher nekik? Kicsit erős. :) Igazi médium vagy.
De minek tetted fel a kérdést, ha nem vársz komolyan válaszokat, csak a náci elveidet akarod propagálni?
Te beteg vagy...
Szar az élettfelfogàsod. De nagyon.
Attól hogy valaki beteg,még joga van az élethez,te egy senki vagy ahhoz hogy megmond ki éljen és ki nem.
Szval igenis nagyon durva voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!