Egy rokonnal vitatkoztam, egy beteg emberről volt szó, aki egész életében ilyen olyan betegségekben szenved, epilepszia stb... szóval csak a baj van vele másoknak...és mondtam, hogy aki ilyen beteg egész életében annak már jobb lenne meghalnija...(csak durvábban fejeztem ki magam)
Nem akarsz ismerkedni? Mindig is egy ilyen gonosz, szadista nőről álmodtam
2020. nov. 7. 12:45
22/31 anonim válasza:
És ha ő szeretne élni? Ha ő nem így fogja fel, mint te? Akkor is mondanád neki, hogy megdögölhetne, mert teher neked?
2020. nov. 7. 12:46
23/31 anonim válasza:
Te mennyire vagy hasznos tagja a társadalomnak?
Annyira, hogy ne találnánk nálad hasznosabbat, aki jobban megérdemli az életet, mint te?
2020. nov. 7. 12:51
24/31 anonim válasza:
Durva kijelentés volt, igen. És a társadalmat nem zavarja, hogy vannak olyan emberek, akik önhibájukon kívül, nem tudnak a hasznos tagjai lenni. Az olyan önző emberrel viszont, akik másnak a halálát kívánják, mert neki kényelmetlenebb tőle az élete, szóval az ilyen emberrel a társadalom nem szimpatizál. Ezzel nem tudsz mit tenni, vagy befogod a szádat és nem hangoztatod ezt a véleményed, vagy a társadalom által önző érzéketlen tuskónak leszel titulálva. Ilyen a társadalom, ha tetszik neked ha nem.
2020. nov. 7. 12:54
25/31 anonim válasza:
Durva igen. Lehet hogy következő életedben, vagy később esetleg neked jut ilyen sors. Hogy magadra is ezt mondod az ok. De hogy mások mondanak rólad ugyanezt, az nyilván nem esne jól. Nem elég az ilyen betegnek a saját baja, még bántják is őket. Ő kérte hogy így szülessen és ilyen életet képzelt magának szerinted? Nyilván nem. Empátia.
2020. nov. 7. 13:09
26/31 anonim válasza:
Téged ez mennyiben hátráltat a saját kis életedben? Van ebből valami hátrányod, vagy úgy gondolod, hogy pl. csak te fizetsz adót, így ez nagyon nagy teher számodra? Fura...
2020. nov. 7. 13:43
27/31 anonim válasza:
Most kajak egy epilepsziásról állítod, hogy éjjel-nappal szenved a betegségétől, hatalmas terhet ró a környezetére a puszta létezésével és alkalmatlan arra, hogy bármit is tegyen a közösségéért?
2020. nov. 7. 17:33
28/31 anonim válasza:
Amúgy meg ha nem jön be neked ez a civilizáció dolog, nyugodtan elvonulhatsz az esőerdőbe túlélősdit játszani, ott nem kell tartanod olyasmitől, hogy esetleg támogatni akar majd téged a TB, bebizonyíthatod magadnak, hogy mennyire életképes vagy az embertársaid segítsége nélkül is.
2020. nov. 7. 17:38
29/31 anonim válasza:
Én egyetértek veled, de ezt kijelenteni tényleg kicsit erős.
2020. nov. 7. 19:33
30/31 anonim válasza:
Szerintem igazad van.
Amúgy gyakran látok olyat hogy öreg anyuka tologatja az életképtelen, önmagáról se tudó fogyatékos felnőtt gyerekét.
Minek szülik meg az ilyet?
Önzőség. Apuka persze lelép, nem bírja.
Mi lesz vele ha anyuka meghal? Benyomják egy otthonba, ott tovább vegetál, esetleg megerőszakolják. Egy 40 fős osztályra jut mondjuk 1 ápoló, tuti nem vele fog foglalkozni egész műszakban. (van szociális otthonban dolgozó ismerősöm)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!