Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elítélendő ilyet mondani egy...

Elítélendő ilyet mondani egy beteg emberről?

Figyelt kérdés

Egy rokonnal vitatkoztam, egy beteg emberről volt szó, aki egész életében ilyen olyan betegségekben szenved, epilepszia stb... szóval csak a baj van vele másoknak...és mondtam, hogy aki ilyen beteg egész életében annak már jobb lenne meghalnija...(csak durvábban fejeztem ki magam)

Szerintetek durva kijelentés volt ez?

2020. nov. 7. 11:42
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
61%
"Egy downkóros miben tud hasznos tagja lenni a társadalomnak?" - akkor én is felteszek egy kérdést. Te vagy én hasznos tagjai vagyunk a társadalomnak? Egyáltalán a társadalmunknak van valami haszna a világegyetemet nézve? Mert szerintem semmi. Olyan kva sokat hiszünk magunkról, holott csak egy gondolkodni képes sejthalmaz vagyunk, nevetséges élettartammal egy végtelen univerzumban. Teljesen értelmetlen még a létezésünk is.
2020. nov. 11. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!