Nem hihetetlen, hogy Joe Biden a levélszavazatokkal hirtelen megtriplázta a szavazatait, szinte csak rá érkezett az összes levélszavazat, és ott is nyerésre áll, ahol Trump magasan vezetett?
Érdekes, hogy Bidenre jött a levélszavazatok 80 % - a, míg Trumpra szinte semmi... Hagyjuk már! Nem hinném, hogy Trump szimpatizánsai közül szinte senki nem szavazott levélben... Elhiszem, hogy sokan kételkednek a levélszavazatok valódiságában! Gyakorlatilag az összeset meghamisíthatták! Gusztustalan az egész, amit a demokraták művelnek...
Tanultak belőle, hogy Trumpot törvényesen nem lehet legyőzni. Ugye, hiába járkált talkshowkba Clintonné, hiába jópofizott az emberekkel, elbukott. Így inkább elcsalják a választást a levélszavazatokkal, minthogy Trump legyen újra az elnök, aki nem egy csicska, akit lehet irányítani...
Ha ilyen nagy arcod van akkor biztos tudsz legalább 1 esetet amiből nyomozás is lett és megszüntették mert nem derült ki hogy csalás történt.
Jahhh, hogy nem tudsz ilyenről, mert 400 millió ember lusta volt feljelentést tenni …
Tehát a te bizonyítékod az hogy mivel nem volt mi után nyomozni nem is történt semmi.
Ha nem történt semmi miért tilos megemlíteni ?
"Ha ilyen nagy arcod van akkor biztos tudsz legalább 1 esetet amiből nyomozás is lett és megszüntették mert nem derült ki hogy csalás történt."
Amiről te beszélsz, az kimerítené az elképzelhető legnagyobb obstrukciót. Ha akárhányszor nyomozást kellene elrendelni azért, mert valaki hallott valamit és azzal vádolni akarja a másikat, egy ország GDP-jének a fele csak jogi költségekre menne el.
Ha te vádolsz valakit, akkor szolgáltass valamilyen bizonyítékot.
Hozzáteszem az USA-ban van törvényi lehetőség a magánnyomozásoknak és a Trump-kabinet kért is pár milliót a szavazóiktól, hogy ilyen és ehhez hasonló (a "választási csalások ellen, azok felderítésére") ügyekre felhasználják azt a pénzt. Nem találtak semmit, nem sült ki belőle semmi.
Az, hogy te rajtam/rajtuk kéred számon, hogy te/ti nem tudtok semmit bizonyítani, az a legmagasabb szintű cirkuszi mutatvány a jogban.
"Ha nem történt semmi miért tilos megemlíteni ?"
Mármint twitteren? Franc se tudja, nem is érdekel. Az, hogy magánszolgáltatók platformjain léteznek nem megtűrt személyek és vélemények, az semmiben sem sérti a szólásszabadságodat, ezért nem is foglalkozom a vita ezen részével.
Jahh és hozzáteszem az előző hozzászólásomra érdemben nem reagáltál, csak benyomtál egy uno reverse kártyát.
Szóval?
Van valami forráshivatkozásod a fact checket használó bírókra? Vagy kitaláltad már, hogy mi a problémád Wisconsin és Michigan államok hivatalos oldalaival?
Még tik-tok on is tilos megemlíteni, hogy csalás volt, pedig az kínai.
Vannak bizonyítékok:
Elküldött szavazat számlálók, majd utána egy rejtekhelyről elővett szavazatok.
A fact checker leellenőrizte: azt mondja mindenki maguktól ment haza és azok nem hamis szavazatok.
Valahol a szavazatok 68%-át a gép nem ismerte fel és a számlálóknak kellett beütni, hogy biden.
Más helyeken törvény van rá, hogy max 1% ot lehet így elfogadni.
Valahol 2 féle nyomtatvánnyal lehetett szavazni, hogy a gép eleve ne ismerje fel.
Én se ismerek minden dolgot:
Valószínű azért mert tiltva van a megemlítése is.
Jah, és azért enyém a uno reverse kártya, mert te gyorsabb voltál, tehát tied az uno kártya, tehát neked van igazad.
Gratulálok
Mikor olyan kifejezésekkel találkozom, hogy "valahol", "más helyeken" és hasonlók, akkor nem igazán szoktam tudni velük mit kezdeni.
A videót majd megnézem, szerencsére szimpinek hat a csaj. Bár azt nem értem, hogy a youtube-bal milyen nézeteltérése volt, miközben itt az egyik előző válaszoló hit rádiós, szintén "elcsalták a választást" videója meg fent van, de elengedem.
Bármi esély rá, hogy igazából te vagy a hölgy a videóban? :)
"Jah, és azért enyém a uno reverse kártya, mert te gyorsabb voltál, tehát tied az uno kártya, tehát neked van igazad.
Gratulálok"
Ezt nem igazán értettem, de lehet csak rég játszottam unot, vagy vagyok képtelen felfogni. Mindenesetre csak zokon veszem a forrásmegjelölés nélküli állításokat. Márpedig (nyilván nem egy anonim fórumon) a fact checkelésre támaszkodó bírák hangoztatása egyébként egy elég súlyos állítás például.
A videoból:
3 hónap bannolás ha feltöltöd.
YouTube tud magyarul?
Szerinted azért nem volt hivatalos nyomozás mert lusta volt mindenki ezeket jelenteni?
Sokkal hihetobb, hogy minden ilyen feljelentés kuka, mint a hasonló post ok
Elkezdtem nézni. Örültem, mert láttam, hogy a videója alatt rendesen kigyűjtötte a forrásait. Mondom, meg is nézem az elsőt: https://www.youtube.com/watch?v=rXtGItm1bvQ&ab_channel=ManIn..
Ráirányít egy youtuberre, aki videómontázsokkal dolgozik a saját narrátolása és műsorvezetése mellett, de sem neveket, sem forrásokat, sem helyeket, vagy időpontokat nem konkretizál. Ez így egy teljes kuka.
Mondott egy számadatot, miszerint Pennsylvania-ban 1,8 millió szavazócédulát (azt hiszem ez a magyar kifejezés rá) küldtek ki, de 2,5 milliót kaptak vissza levélben. Ez 02:50 perckor mondja.
Mondom oké, szeretem ezt, mert itt a szokásos dezinformációs taktika az szokott lenni, hogy az egyik számadat 2020-ból, míg a másik 2016-ból származik, szóval könnyen cáfolható hazugság.
Meglepetésemre egyébként nem a 2016-os adatokkal operáltak most, hanem 2020-asokkal. A dolog Giuliani-tól jött egy bírósági meghallgatásnál (aki egyébként azért küzd jelenleg is, hogy ne tiltsák el ügyvédi pályájától, mert kiderült, hogy több esetben is hazudott és próbálta megtéveszteni a bíróságot, ami az ügyvédi charta megsértése). A lényeg az, hogy a szavazócédulákat már júliusban igényelni lehetett (ez az 1,8 milliós adat), amiknek a korai feldolgozása kb. 1,5 milliót köpött ki, de magáig a választási határideig több mint 3 millió szavazócédulára vonatkozó igény futott be, aminek összesített feldolgozása 2,5-2,6 millióra jött ki. Röviden: a júliusban kért és feladott szavazócédulák számát hasonlították össze a novemberi eredményekkel, holott július és november között is bőven postáztak ki új regisztrálóknak új szavazócédulákat.
Linkek (nem, egyiksem fact check, hanem pennsylvania államhoz tartozó doksik és oldalak):
Egyébként hozzáteszem rengeteg energiába kerül már csak 1 ilyen kis hazugságnak a cáfolása is. Felkutatni azokat az elsősorban angol forrásokat, böngészni a nem túl felhasználó barát kormányzati oldalakon belül, ellenőrizni mind a valós, mind a hamis adatokat, utánajárni, hogy honnan vannak a hamis adatok stb.
Aligha hiszem, hogy minden kis szösszenetre reagálni fogok emiatt, csak szemléltetni akartam, hogy már egyből az első hivatkozása a videós csajnak mennyire ingatag és nem értem, hogy miért adsz neki ennyi hitelt.
Mert Amerikában él 10 éve.
Az egész videó úgy épül fel, hogy egyre durvább.
Megnéztem a policeActivity YouTube csatornát, és bár megbilincselt embert nem láttam meghalni, de eleget láttam, a teljes george floyd os videót is, hogy tudjam, a média teljesen irányított, jajj a COVID ról már ne is beszéljünk
A 2020-as választás során Joe Biden beiktatása előtt pár héttel fordult a legfelsőbb bírósághoz fordult Ken Paxton, Texas állam inkumbens főügyésze, mivel úgy látta, négy billegő államban, melyekben Joe Biden nyert, a demokraták csaltak. Paxton azt akarta elérni a perrel, hogy a bírák ne engedjék, hogy az államok elektorai leszavazzanak, ezzel Joe Bidentől 62 elektori szavazatot akart elvenni. A keresetet tárgyalás nélkül visszadobták. Már akkor számos politikai elemző rámutatott: Paxton is tudta, hogy nincs reális esélye a keresetnek, csak Trump elnök felé tesz fontos gesztust a jogász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!