Nem hihetetlen, hogy Joe Biden a levélszavazatokkal hirtelen megtriplázta a szavazatait, szinte csak rá érkezett az összes levélszavazat, és ott is nyerésre áll, ahol Trump magasan vezetett?
Érdekes, hogy Bidenre jött a levélszavazatok 80 % - a, míg Trumpra szinte semmi... Hagyjuk már! Nem hinném, hogy Trump szimpatizánsai közül szinte senki nem szavazott levélben... Elhiszem, hogy sokan kételkednek a levélszavazatok valódiságában! Gyakorlatilag az összeset meghamisíthatták! Gusztustalan az egész, amit a demokraták művelnek...
Tanultak belőle, hogy Trumpot törvényesen nem lehet legyőzni. Ugye, hiába járkált talkshowkba Clintonné, hiába jópofizott az emberekkel, elbukott. Így inkább elcsalják a választást a levélszavazatokkal, minthogy Trump legyen újra az elnök, aki nem egy csicska, akit lehet irányítani...
"Biztos ők is rosszul tudják és te tudod jól.."
Nem értelek. Ha most én is becopizok néhány értelmiségit az ateista rádióról, akkor nekem lesz hirtelen igazam? Ezek az emberek elmondták a megérzéseiket, ennyi történt. Az első videó 90%-a amúgy sem Trump politikájáról szólt, hanem a választásról és 10%-ban az Izraeli kapcsolatokról, szóval mégcsak nem is ide kapcsolódik.
"Áruld el nekem, hogy biden miben jó?"
Miért szalmabábozol? Próbálsz úgy megnyerni egy vitát, hogy olyanokba kötsz bele, amik sosem hangoztak el? Én csak azt vitattam, hogy Trump tett e bármi lényegeset a lakosság iránt és szerintem semmi különöset nem ért el. Ezt a kijelentésemet egy videód se cáfolta.
"Trump adót akar csökkenteni"
Csökkentett is, 6 jövedelmi sávból 5-nek az adókulcsa szökkent. Tudod mi a vicces? Hogy ha fogjuk az egész spórolt összeget, amivel kevesebbet kell adózni társadalmi szinten, annak a 84%-a a gazdagok javára történt és a csak a többi jutott ki az átlaglakosnak. Mégis mi olyan társadalmilag hasznos abban, hog ymár megint nőtt a szakadék gazdag és szegény között?
"sőt teljesen eltörölni és ingyenes energiát akar"
Jó dolog akarni, de elért ebből bármit is?
"amihez már el kezdték építeni az oszlopokat a mexikói határnál"
Áhh, napelemek a fal tetején. Hallottam róluk. Apropó, megépült már a fal? A mexikóiak kifizették már? Egyébként Trump egyik fő üzenete a "szén" megmentése volt, szóval ha alapvetően támogatod a zöld energiát, akkor nem Trum a te embered.
"Az 5G-t egy olyan frekvencián akarta sugározni ami nem káros az emberekre, mert rájött, hogy a másik frekvencia nagyon káros."
Személyesen ő jött rá? Azt a p"csa.
"nem akarja beengedni a muszlimokat az országába"
Akarni megintcsak szép dolog de én úgy tudom, hogy a 4 éves ciklusa alatt eddig is folyamatosan jöttek muszlimok. Most választási ígéreteket vetünk össze, vagy válaszolsz a kérdésemre, hogy EDDIG mi olyat tett le az asztalra, ami olyan magasztalásnak lehetne az oka, hogy "30 éve nem volt olyan elnöke az amerikaiaknak, aki ennyit tett értük"?
"Ezen kívül 500 eltűnt gyereket mentett ki"
Szívből örülök neki, de nem válasz a kérdésemre.
"Izraellel jobb volt a kapcsolata, mint előtte Obamának."
Más országokkal pedig rosszabb lett a kapcsolata, mint előtte Obamának, miért kéne ettől elalélnom?
"Ja hogy ezekről nem hallottál a tv-ben??"
Úgy érted választási ígéretekről és katonai akciók eredményéről? Nagyon is hallottam. Próbálod magadat nagy tudású valakinek beadni, de igazából nem tudtál válaszolni a kérdésemre, sőt, több érvelési hibába is belefutottál.
Olyan meddő, nem létező vitába pedig nem fogsz belerángatni, hogy akkor most Biden mellett érveljek, mert az, hogy szerintem Trump egy színvonaltalan elnök volt önmagában is egy vitaképes téma, amire te tettél egy állítást, amit azzal próbálsz maszatolni, hogy politikai ellenfelére mutogatsz.
"Nem értelek. Ha most én is becopizok néhány értelmiségit az ateista rádióról, akkor nekem lesz hirtelen igazam? Ezek az emberek elmondták a megérzéseiket, ennyi történt."
Nem sajnos akkor sem lenne igazad :)
"Miért szalmabábozol? Próbálsz úgy megnyerni egy vitát, hogy olyanokba kötsz bele, amik sosem hangoztak el? Én csak azt vitattam, hogy Trump tett e bármi lényegeset a lakosság iránt és szerintem semmi különöset nem ért el. Ezt a kijelentésemet egy videód se cáfolta."
Nem tudom mi az a szalmababazas..
Te nem probalod megnyerni a vitat amikor minden aron azt bizonygatod, hogy egy baromsag amit irtam, meg sem nezed, hogy igaz vagy sem automatikusan amit en mondok az szar es te vagy az okos, majd te vadolsz meg engem, hogy en kotok bele mindenbe.
Te nem kotsz bele mindenbe, na varj akkor majd megmutatom, hogy csinalod.
"sőt teljesen eltörölni és ingyenes energiát akar
Jó dolog akarni, de elért ebből bármit is?"
A biden mit valositott meg?
Egyaltalan van ilyen szandeka?
Ja nem tudod csak szimpatikus amit a tv-ben mondanak rola, de a valos informaciok birtokaban nem vagy, csak ezt adtak a szadba ezert ezt gondolod.
A kovetkezo 4 evben tervezi elerni csak tudod nehez ugy mindent elerni, hogy meg kell kuzdened a demokratakkal akik tobbsegben voltak a szenatusban es a hatterhatalommal is akiknek a babja most eppen biden..
"amihez már el kezdték építeni az oszlopokat a mexikói határnál
Áhh, napelemek a fal tetején. Hallottam róluk. Apropó, megépült már a fal? A mexikóiak kifizették már? Egyébként Trump egyik fő üzenete a "szén" megmentése volt, szóval ha alapvetően támogatod a zöld energiát, akkor nem Trum a te embered."
Mar megint teved, nem napelemek, tehat nem hallottal roluk csak okoskodsz.
5000 olyan talalmany van amit a nyilvanossag nem ismer ebbol Trump 1000-et szeretne bevezetni.
Persze johetsz azzal, hogy jaj akkor eddig miert nem, talan mert ott van a masik oldal aki akadalyozza akik nem akarjak , hogy ezek a dolgok megvalosuljanak...
De gondolom, ha az 1000-bol csak 200-at tudna megvalositani akkor mindenfele rossz, csunya elnoknek, a valaha volt legrosszabb elnoknek elmondanad.Igaz, hogy 200- olyan talalmanyt bevezetett ami az emberiseget szolgalja, na de nem 1000-et..
"Az 5G-t egy olyan frekvencián akarta sugározni ami nem káros az emberekre, mert rájött, hogy a másik frekvencia nagyon káros."
Személyesen ő jött rá? Azt a p"csa."
Nem szemelyesen o jott ra, hanem tudod van egy csapata akik segitenek neki.O eldontotte, hogy ebbe az iranyba menne tovabb, nem minden info allt rendelkezesere az elso nap, tudod ez egy folyamat..
Mind ahogy biden is a stabbal dolgozik oly annyira, hogy mikor vitazogtt Trump-al akkor egy fules volt a fulebe, ahol megmondtak neki, hogy mit kell mondania, mert meg arra sem kepes, hogy magatol azt mondja amit gondol..
A Trump meg kimondja amit gondol..
Lehet szeretni, nem szeretni, de legalabb kimondja ha szimpatikus, ha nem.
Es nem azt mondja amit a fulere sugnak..
"Ezen kívül 500 eltűnt gyereket mentett ki
Szívből örülök neki, de nem válasz a kérdésemre."
Ha ez nem valasz a kerdesedre akkor nem tudom, hogy mi.
Ismersz olyan elnokot aki gyerekeket mentette ki ugy, hogy tudta, hogy nagyon sokan sarosak az ugyben es mindent meg fognak tenni, hogy ez ne deruljon ki??
Ezt pl nem Amerikaert, az emberekert, a gyerekekert tette??
Ugy, hogy politikusok, szineszek is benne vannak ebben, hm??
Ja es nem volt tele ezzel a media, tehat azzal sem tudsz jonni, hogy csak hosnek allitja be magat.
"Izraellel jobb volt a kapcsolata, mint előtte Obamának."
Más országokkal pedig rosszabb lett a kapcsolata, mint előtte Obamának, miért kéne ettől elalélnom?"
Azert en ugy tudom Oroszorszag es Magyarorszag is jobban orulne Trumpnak..
Elalelnod semikeppen sem kell, hiszen te mar regen eldontotted, hogy amit Trump csinal a szar es le fogod szolni es minden amit biden az jo.
"Úgy érted választási ígéretekről és katonai akciók eredményéről? Nagyon is hallottam. Próbálod magadat nagy tudású valakinek beadni, de igazából nem tudtál válaszolni a kérdésemre, sőt, több érvelési hibába is belefutottál.
Olyan meddő, nem létező vitába pedig nem fogsz belerángatni, hogy akkor most Biden mellett érveljek, mert az, hogy szerintem Trump egy színvonaltalan elnök volt önmagában is egy vitaképes téma, amire te tettél egy állítást, amit azzal próbálsz maszatolni, hogy politikai ellenfelére mutogatsz."
Elnezest ha ugy jott le, hogy nagytudasu lennek :) rohely, hogy ezzel jossz.
Valaszoltam a kerdeseidre, csak te nem hallod meg.
Nem valositott meg sokmindent amit akart mert nem tudta meg megvalositani.
Masok is elmondtak, hogy az elso 3 eveben kifejezetten jol vezette Amerikat, de a virus keresztbe tett neki amire nem jol reagalt.
Szinten masok is elm ondtak, hogzha nincs a virus akkor siman nyeri a valasztasokat, persze csalas nelkul.
Es gyakorlatilag igy is nyert volna, ha nincsen csalas, ugyanis abban a ket allamban ahol lattak, hogzha tovabb szamolnak akkor nyerni fog leallitottak a szavazast, majd mikor ujra indult csak bidenre jottek szavazatok.
Persze erre te azt mondod nincsen bizonyitek, mert a tv-ben ezt mondtak..
Megvadoltal, hogy nem valaszolok a kerdesedre, meg kiterek.
Te valaszoltal arra a kerdesembre, hogy a biden miben jo?
A biden mit tett az emberekert eddig.
Pl mikor az Obama mellett volt?
Mely tettei szolgaltak egyertelmuen az emberiseget es hol lathatjuk, hogy o jot akar az emberekne??
Elment a csaladjaval a temploba a kam erak keresztuzeben, hogy mindenki lassa, hogy milyen josagos kis oregember? :)
Jobban jarsz ha nem latod meg mennyire josagos.
"De tudod az se baj, ha nem tudsz válaszolni, nyilván én sem vagyok amerikai, hogy annyira ismerjek onnan mindent, de cserébe nem teszek olyan nevetségesen fellengzős dumákat, hogy bárkit is az elmúlt 30 év legnagyobb valakijének nevezzek ott, mintha kétlábonjáró enciklopédiája lennék az országuknak."
Jaj ne aggodj, jon a valasz :)
Megint csak elnezest, hogy kimondtam az igazat, talan ugyan azert haborodsz fel azon amit irok amiert Trumpot sem szereted.
Elmondom az igazsagot, lehet a stilus nem a legjobb, de attol meg az igazsag.
Aztan lehet, hogy joval jobb forrasokbol taplalkozom mint te.
Olyan emberektol akik Amerikaban elnek, tudjak hol talaljak az igazi informaciokat, nyilvan nem a tv-ben..
Hat ha fellengzos, ha nem marpedig az en szememben o az elmult 30 ev legjobb elnoke.
Szemelyes velemenzem azert lehet, nem?
Talan nem kell engedelyt kernem toled, hogy elmondhassam.
Ne aggodj biden bacsitol nem fogsz igazsagot hallani, ott majd le lesz minden tagadva, el lesz minden tusolva, de majd gyorsan talalnak a Trumprol valami sztorit amit a media segitsegevel az emberek befolyasolasara hasznalnak fel.
Megegyszer a kerdesem:
Mit tett az emberekert biden a multban?
Hogyan latod mi az ami miatt mindenkeppen neki kene vezetnie Amerikat?
Itt ne azt ird krlek majd, hogy azert mert csak jobb lehet mint Trump..
Hanem azt, hogy biden miben jobb, mi az amit biztosan meg fog tenni es az emberisegnek jobb lesz?
30#-as
Te meg csak ide jossz kritizalni masokat, erdemben nem tudsz hozzaszolni, hiszen nincs tudasod rola, de az aki tobbet tud rola azt meg lefikazod.
Akkor te miben vagy jobb, hm?
Kritizalasban? :)
"fogalma sincs az egészről"
Neked van fogalmad rola?
Egy kis infó aki Bidennek szurkol.
Valójàban nem biden az elnök, hanem Kamala Harris.
Ő irànyít.
Ez a nőszemély már most arról beszélt, hogy legálissá akarja tenni a prostitúció-t.
“Jó”kezdet!!!
Korábban már arról beszélt, hogy a pedofília nem bűn , ha a fiatalkorú beleegyezett .
Hogy tudja ezt egy kisgyerek majd bizonyítani?
A maszkot pedig még évekig viselni kell majd és jönnek a szigorítások..
Csupa “jó” intézkedés!!!
35-ös pont, hogy nem a tv híreiből rakom össze, szóval megint nem jött össze 🙂
És még abban is tévedtél, hogy Magyarországon lakom.
Semmi nem állja meg a helyét amit mondtál.
És még azt sem mondtam, hogy nevetni jársz ide, azt mondtam, hogy másokat fikázni úgy, hogy érdemben nem tudsz hozzászólni a témához.
Megvannak a megfelelő források ahonnan az infók vannak.
Nem a tv-ből ahonnan te táplálkozol, meg nem névtelen blogokról.
Elhiszem, hogy irritál, hogy jobban tudom, de hát mit tegyek ha jobban informált vagyok mint te? 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!