USA-ban vannak fehérek lakta gettók is?Melyikek azok?
Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 19:35
21/23 A kérdező kommentje:
20
Persze de ezekre gondoltam nem a diszkós hülyegyerekekre akik szimplán menőnek érzik magukat azt szippantják a szpid adagjukat mert nagyfiúk anyuci pénzén
2020. júl. 29. 14:35
22/23 anonim válasza:
21 A legtöbb síma narkóssal nincs gond a szórakozóhelyeken mert úgy be vannak állva mint a gerely, jól érzik magukat a drogtól, nem balhéznak
A probléma a narkós bűnözőkkel meg a dílerekkel van általában akik összeverekszenek bizonyos eldöntetlen kérdéseken még a diszkó közepén is full beállva de láttam már mattrészeg mindenkibe belekötő alkoholistát is azokkal inkább több a probléma
23/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezek a csöves junkie-k szerintem a legdurvábbak ilyen szinten
2020. júl. 29. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!