USA-ban vannak fehérek lakta gettók is?Melyikek azok?
Marijuanaval nekem sincs bajom
Viszont a többit sokkal brutálisabban kéne üldözni
Igazából nem is értem miért engedik,a mai technikával egyből el lehetne kapni minden dílert
A rendőrség ha lecsukna minden bűnözőt akkor nem maradnának rendőrspiclik Így valamennyi számú bűnözőt direkt nem piszkálnak a rendőrök, mert besúgnak nekik és ez sok esetben segíti a nyomozásokat nagy mértékben
Példának: minden bizonnyal Marinko Magdát is a 90-es években azért sikerült olyan hamar elkapni a rendőrségnek mert rendőrspicli bűnözők dobták fel nagy valószínűséggel. A Z Nagy cukrászcsalád kiirtása felderíthetetlen lett volna, olyan szinten nem volt a rendőrök kezében semmilyen bizonyíték vagy nyom amin elindulhattak volna.
Se ujjlenyomat,se inditék,se szemtanúk semmi
Mégis érdekes módon heteken belül meggyanúsították és elfogták Magdát a családirtással kapcsolatban
Marinko Magda Szerbiában a háború alatt is fegyveres rablásokból és gyilkosságokból tartotta fenn magát, tehát egyértelmű, hogy valaki olyan dobta fel a rendőrségen aki ismerte Marinko Magdát és a "foglalkozását"
12
Köszönöm erre nem is gondoltam
És a dílereket miért nem fogják el mindet?
Az kb mindenkinek csak jó lenne
Egyébként még utószónak: a mai napig nem sikerült rábizonyítani Magdára a Z Nagy gyilkosságot ugyanis Magda nem vállalja el és nem vallja be, hogy ő lett volna az elkövető, a rendőrök kezében meg semmilyen bizonyíték nincs a mai napig sem, hogy valóban ő lett volna az elkövető
Csak feltételezhetően ő volt az elkövető mivel a rablás és a kivégzés stílusa és a fegyver tipusa megegyezett azzal amit Marinko Magda a korábbi gyilkossági és rablási ügyeinél alkalmazott de rábizonyítani konkrétan a mai napig nem tudják a Z Nagy család kiirtását csak erős a gyanú,hogy ő áll a háttérben
Két vagy három gyilkosság miatt ül Marinko Magda, amiket bevallott,rablás közben egy nőt megfojtott egy zsineggel, egy ékszerekkel üzletelő bűnözőt pedig lelőtt ezt bevalotta de a Z Nagy család kiirtását nem vállalta el és rábizonyítani sem sikerült az ügyészségnek
12
Persze, hogy jobb lenne mert akkor eltűnne a narkó az utcáról meg a szórakozóhelyekről
De a dílerek is bűnözők, ebből élnek a dílerkedésből de egyébként jó kapcsolatuk van az alvilággal minden szinten, ugyanis az összes bűnöző drogos is általában, szóval ismerik egymást szegről végről
A rendőröknek meg szükségük van olyan információkra amiket csak az alvilági körök ismernek, a rendőrök meg nem
A rendőrök azt sem képesek felismerni ha valaki be van állva, úgyhogy ennyit a kiképzésükről
15
Szóval a dílereket is azért nem fogják el mert kellenek nekik egy bizonyos szintig?
Mondjuk ezeket a Nyugati aluljárós vénába nyomó emberkéket azért nem nehéz megkülönböztetni a civilektől :D
De azt nem értem,hogy ha minden ilyet bezárnának akkor utána még nehezebb lenne a nagyobb bűnözők elkapása?
15
Igen a rendőrség felhasználja információkért cserébe a bűnözőket, így azokat nem piszkálják a rendőrök de valamikor a bíróság is vádalkut köt ha terhelő vallomást tesz az egyik bűnöző a másikra és akkor akár a teljes büntetését is elengedhetik
Példának okáért az egykori betörőből lett maffiafőnök Radnai László és bűnöző maffia bandája a Balatonon akart érdekeltségeket átvenni,védelmi pénzeket szedni, és pénzt lehúzni az ott lévő vállalkozókról ha kell akkor erőszakkal és fegyverrel.
Ehhez meg is rendelték a fegyvereket, több hangtompitós pisztolyt és géppisztolyt külföldről amik rendben meg is érkeztek
De erről már tudott a rendőrség is, úgyhogy Radnait az egész bandájával együtt lekapcsolták a fegyverek átvétele után nem sokkal
De mivel Radnai vádalkut kötött a bíróságon, régi más bűnügyekben szolgáltatott információt a bíróságnak és az ügyészségnek így őt elengedték, egy percet sem ült. Csak a maffiózó embereit csukták le egy pár évre
Ha minden bűnözőt lecsuknának akkor sokkal nehezebb lenne a bűnügyek felderítése mivel sok esetben nincs semmilyen szál amin elindulhatnak a nyomozók ezért kellenek a rendőrspicli bűnözők akik ismernek sok másik bűnözőt és tudják ki mivel foglalkozik az alvilágban
Az egyedüli probléma ezzel az egésszel az, hogy a rendőrspicli bűnözők a rendőrség által védettek, így ők ennek tudatában azt csinálnak amit akarnak mindenféle dolgot megcsinálnak mivel nem kell tartaniuk a büntetéstől és a rendőrségtől ami azért messze nincs jól
Amerikában a rendőrspicliket kinyirják a börtönökben a többi rab ha rájönnek, hogy tégla van köztük, ezért külön szárnyban raboskodnak azok a bűnözők akik terhelő vallomást tesznek bűntársaikra vagy más bűnözőkre
17
Köszi nem tudtam C:
Csak nekem ez azért furcsa mert azzal,hogy pl Budapesten a Jászai Marin jönnek sorba a drogosok és kötekednek mindenkivel az viszont rossz a turizmusnak és az ország megítélésének is
Illetve a rendőrök se gondolom,hogy szeretnék a gyerekeiket ilyen helyen felnevelni vagy esetleg,hogy a gyerekeik is drogosok legyenek és erre így százszor nagyobb a veszély
Illetve így kevesebb a külföldi is stb
5:
Nem, a Redneckek azok a nagyon elzárt életet élő vidékiek kint, főleg mezőgazdasággal, stbvel foglalkoznak.
Ők nem azért élnek úgy, mert csórónak születtek, stb, hanem ezt az életet választották.
A csóró rétegbe tartozó fehérek ahogy írták előttem a lakókocsiparkokban élnek.
Őket meg trailer trasheknek csúfolják.
18
Azok akik ott kötözködnek azok már minden bizonnyal olyan kisebbségiek meg hajléktalanok akik eldrogozták már az életüket is, masszív intravénás droghasználó koldusok és hajléktalanok
A legtöbb drogos nem szúrja magát mert vagy undorítónak tartja a dolgot vagy pedig nem meri megszúrni magát
Aki már szúrja magát az már nagyon a legalja drogos szempontból is
A legtöbb drogos inkább szájon át használható vagy orrba felszippantható drogot használ.
A droghasználók skálája igen széles valaki csak néha bedob egy exstasyt valaki meg minden héten a speedtől pörög a diszkókban.
A felsőbb kategóriás pénzesebb drogosok pedig állandóan éjjel nappal szívják a kokaint, mivel ők azt meg tudják fizetni de végül is ők is csak magukkal b.sznak ki mert a kokain is a legaddiktívabb kábítószerek közé tartozik csakúgy mint a heroin, nehéz lejönni mind a kettőről
19
Én irtam a lakókocsiparkot is de kösz a kiigazítást a redneckkel kapcsolatban.
Volt egy amerikai levelezőtársam az csúfolta a felesége rokonait rednecknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!