Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az ilyen feljelentésnél...

Az ilyen feljelentésnél szükség van tanú (k) ra? Ha igen a jegyzőkönyvnél nekem is kérni fogják a papírjaimat? Ha igen, melyikeket?

Figyelt kérdés
Párom éjszakás volt, és reggel a buszon ellopták a telefonját. El akar menni a rendőrségre miután kialudta magát, de ragaszkodik, hogy vele menjek. Pedig nem voltam ott, amikor ellopták a telefonját.
2014. ápr. 25. 08:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól még elkísérheted, hogy nem voltál ott. Nyilván örülne neki, ha mellette lennél. Viszont mivel nem van tanú, azért tőled nem fognak papírokat kérni.
2014. ápr. 25. 08:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Tanúnak azt hívják, aki látta az esetet. Mivel te nem voltál ott, nem értem, miért merült fel benned, hogy tanúként legyél ott a pároddal. Amúgy elkísérheted, hogy érezze, mellette állsz. Ez például számomra nem is lenne kérdés.
2014. ápr. 25. 08:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére eddig még nem kellett feljelentést tennünk, ezért nem tudjuk hogy mennek a dolgok.
2014. ápr. 25. 09:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem sem kellett feljelentést tennem, de az tök alap, hogy ha nem voltam ott, akkor nem lehetek tanú. De attól még elkísérhetem a páromat, ha nem szeretne egyedül menni. :)
2014. ápr. 25. 09:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha igen a jegyzőkönyvnél nekem is kérni fogják a papírjaimat? Ha igen, melyikeket?

Talán kiderülne, valami a múltadból?Olyan sok igazolvány,irata azért nincs egy átlag embernek,hogy különkérdés legyen. Lakcím, személyi kártyák.

2014. ápr. 25. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!