Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti melyik magyar pártokat...

Ti melyik magyar pártokat tartjátok szélsőségeseknek, és melyikeket tartjátok mérsékeltnek?

Figyelt kérdés

Szerintem

Szélsőséges: Fidesz, KDNP, Mi Hazánk, Munkáspárt, MSZP, DK, Párbeszéd, Liberálisok

Mérsékelt: LMP, Momentum, Jobbik, Kétfarkú Kutyapárt

2019. márc. 29. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
39%

10 kanalas kendő

Hülye kérdés hülye válasz.

2019. márc. 29. 20:01
 2/4 anonim ***** válasza:
39%

Nagyjából egyetértek a kategóriáiddal kérdező.

A FIDESZ-KDNP az a létező legnagyobb szélsőség, neofasiszta-kommunista hibrid, nem nagyon létezik szélsőségesebb párt náluk, de a Mi Hazánk is erősen pariban van velük.

A Munkáspárt alapon kommunista, a liberálisok a másik véglet, ők is valóban szélsőségesek. Az MSZP-Dk-Párbeszéd trió talán egy fokkal kevésbé, de való igaz hogy bennük is van egy vonóval.

A normális, mérsékelt, józan pártok azok amiket írtál (bár a Kétfarkúakat én nem tekintem igazi pártnak csak viccpártnak).

2019. márc. 29. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Ember, a szélsőséges párt a politikában azt jelenti, hogy szélsőbal és szélsőjobb. Ilyen szélsőséges politikát pedig a Fidesz-KDNP, a Jobbik, a Mi Hazánk és a Munkáspárt folytat.
2019. márc. 29. 20:27
 4/4 anonim ***** válasza:
En is igy tudom ahogy az utolso irja, a szelsoseges partok szelso bal es szelso jobb ideologiat kepviselnek, a liberalis demokratak a kozepen helyezkednek el, delkorben kepzeld el, kb ahogy a parlamentben ulnek, egyebkent ez az elrendezes meg a francia forradalom idejebol ered
2019. márc. 29. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!