Csehország mitől lett ilyen brutál drága?
Azt néztem,hogy már ott is teljesen francia stb árak vannak és fizetésekre kb a magyarnál egy kicsit jobb
Ez nem zavarja az ott élőket?
Ők nem fognak tüntetni ez ellen mint ahogy a szlovákok tették?
Argentínáról nem hallottam viszont Afrikáról igen
Na az tényleg meglepett :D
Egyébként sok szakma van amihez nem kell érettségi mert felesleges. Kőműves,Asztalos,Villanyszerelő,Hegesztő,Esztergályos stb és egész jól is lehet velük keresni. [link]
Ajánlom ezt a videót neked igaz 6 éves de a mai napig aktuális amit mondanak benne.
És abból Magyarorszagon is meg tudtál élni?
Honnan ismered ezt a lányt?
Mint CNC Forgácsoló igen csak amire itt elérem azt a Nettó 350-400 ezret ami itthon nagyon jó pénz addigra el kell telnie vagy 10 évnek kint fél év után már 2000 euró felett kerestem.
Gyakran járkáltunk le Siófokra bulizni haverokkal Petőfi Sétányra és nyári munkába egy fagyizóba volt aztán össze ismerkedtünk és próbáltam felszedni de nem jártam sikerrel aztán azóta néha beszélgetünk egymással
Bocsi muszáj megkérdeznem
Hollandiában kb mindenki liberális?Vagy vannak nagyobb jobboldali csoportok is?
Huuu ez egy nagyon összetett kérdés. Az a baj , hogy aki nem élt Hollandiába és nem beszélt hollanddal vagy csak annyit , hogy adjál kettő sajtburgert a mekiben meg csak az ilyen M1,Origoból informálódik ahol csak az megy , hogy hol kiket öltek meg a migránsok meg ilyenek. Én azt vettem észre , hogy a maga az állam a liberális inkább amit a lakosság döntő része el is fogad mivel a többség a saját kényelműket és szórakozásukat vagy életüket szolgálja ilyen pl a piros lámpás negyedek vagy, Coffeeshopok ahol füvet lehet venni meg toleránsak az emberek a külföldiekkel egy bizonyos pontig illetve , ott nagyon toleránsak a melegekkel is. Viszont azért a hollandokban van egy fajta felsőbb rendűségű tudat pl ha megkérdezik , hogy Where are you from
és mondod , hogy I from Hungary akkor azért látszik , hogy nem tetszik nekik de pl haveromat rendszeresen elküldik a csajok discoban, mert mondja , hogy magyar és ennyi is elég nekik. Szóval szerintem a legtöbb ember liberális inkább de van jó néhány szélsőjobbos is
És milyen mondjuk Németországgal összehasonlítva?
Vannak ott országon belül nagy különbségek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!