Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csehország mitől lett ilyen...

Csehország mitől lett ilyen brutál drága?

Figyelt kérdés

Azt néztem,hogy már ott is teljesen francia stb árak vannak és fizetésekre kb a magyarnál egy kicsit jobb

Ez nem zavarja az ott élőket?

Ők nem fognak tüntetni ez ellen mint ahogy a szlovákok tették?

2020. júl. 26. 16:19
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
47%
Magyarország is simán vannak Holland árak csak a fizetések nem értek el a nyugati színvonalra
2020. júl. 26. 16:28
 2/36 A kérdező kommentje:
De Csehországban is kb magyar fizuk vannak brutális árakhoz ezért nem értem,hogy ott miért nem tüntetnek ezellen
2020. júl. 26. 16:30
 3/36 A kérdező kommentje:

Mondjuk holland árak pont nem,az tényleg sokkal drágább ország azt nézem

[link]

2020. júl. 26. 16:32
 4/36 anonim ***** válasza:
47%
Én meg itt élek Rotterdamba az Albert Heijn meg az Aldi nem drágább,mint otthon vagyis nyilván van ami drágább de nem vészesen. De igazából Németország is kb egy ár Magyarországgal
2020. júl. 26. 16:34
 5/36 A kérdező kommentje:

Akkor a numbeo full kamu?

Jó de én Csehországot kérdeztem

Ottani ismerőseim kicsit keresnek többet mint a magyarországiak és érezhetően drágább is

Ott miért nincs tüntetés ezek ellen?

Amúgy azt nem értem,hogy Csehországot mindig szupernak írják itt gyakorin de ahogy tapasztaltam semmivel sem élhetőbb egy Kolozsvárnál

2020. júl. 26. 16:40
 6/36 A kérdező kommentje:
Amúgy ment a zöld mindenkinek
2020. júl. 26. 16:41
 7/36 anonim ***** válasza:
Azért nem full kamu de ez nagyon hely orientált , hogy hol eszel meg ilyesmi pl kb egy hónapja , hogy otthon voltam konkrétan ledöbbentem , hogy a Pesti Harc rock Cafebe 7-8 ezer forint volt egy hamburger meg ilyen 3-4 ezer egy koktél. De visszatérve Csehországra azért érezhetően az összes EU-s tagország árazása kezd közeledni egymáshoz. Az hogy miért nincsen tüntetés az meg gondolom azért van mert a cseheknek ez megfelelő. Egyébként meg Csehországot sem szabad egy kalap alá venni , mint Magyarországot sem . Vannak szegényebb gazdagabb régiók ,mondjuk én turistaként voltam 3 éve Prágában az nem tünt annyira lemaradottnak meg egyik ismerősöm ott pincérkedik és ő szeret ott lenni meg jól meg is él belőle
2020. júl. 26. 16:51
 8/36 A kérdező kommentje:

7-es aki ott pincérkedik az az ismerősöd szlovákiai?

Egyébként igaz,én keletebbi régiókban voltam,gondolom ott is nagy a szórás ahogy mondjuk Pozsony kb egy Kánaán Kassához képest vagy ahogy Győr is élhetőbb mint a Hős utca

Mondjuk amin ledöbbentem,hogy elvileg Németországban a volt NDK területe mai napig nem olyan mint pl München

2020. júl. 26. 16:56
 9/36 anonim ***** válasza:

Nem hanem magyar egy Siófoki csajszi és neki bejön , mert nem olyan, mint a Balaton, hogy 3 hónapig nem alszik szinte aztán meg munka nélküli.

Ja mondjuk tényleg sokat számít. 3 éve éllek külföldön és amikor először kijöttem akkor Németországba jöttem ki és itt voltam 2 évet. CNC-zni jöttem és Frankfurttól voltunk egy 30km-re és volt egy kolléga aki a lengyel határtól költözött oda hozzánk és ő mondta , hogy amíg itt megkeres olyan 2300-2800 euró közti összeget havonta ott maximum túlórával együtt 2100 volt a max neki amit keresett. Azért van különbség.

2020. júl. 26. 17:05
 10/36 A kérdező kommentje:

9-es és rendesen tud is csehül?

Amúgy ez furcsa,én ha külföldre költöznék tuti nyugat-európai országba

2020. júl. 26. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!