Csehország mitől lett ilyen brutál drága?
Azt néztem,hogy már ott is teljesen francia stb árak vannak és fizetésekre kb a magyarnál egy kicsit jobb
Ez nem zavarja az ott élőket?
Ők nem fognak tüntetni ez ellen mint ahogy a szlovákok tették?
Mondjuk holland árak pont nem,az tényleg sokkal drágább ország azt nézem
Akkor a numbeo full kamu?
Jó de én Csehországot kérdeztem
Ottani ismerőseim kicsit keresnek többet mint a magyarországiak és érezhetően drágább is
Ott miért nincs tüntetés ezek ellen?
Amúgy azt nem értem,hogy Csehországot mindig szupernak írják itt gyakorin de ahogy tapasztaltam semmivel sem élhetőbb egy Kolozsvárnál
7-es aki ott pincérkedik az az ismerősöd szlovákiai?
Egyébként igaz,én keletebbi régiókban voltam,gondolom ott is nagy a szórás ahogy mondjuk Pozsony kb egy Kánaán Kassához képest vagy ahogy Győr is élhetőbb mint a Hős utca
Mondjuk amin ledöbbentem,hogy elvileg Németországban a volt NDK területe mai napig nem olyan mint pl München
Nem hanem magyar egy Siófoki csajszi és neki bejön , mert nem olyan, mint a Balaton, hogy 3 hónapig nem alszik szinte aztán meg munka nélküli.
Ja mondjuk tényleg sokat számít. 3 éve éllek külföldön és amikor először kijöttem akkor Németországba jöttem ki és itt voltam 2 évet. CNC-zni jöttem és Frankfurttól voltunk egy 30km-re és volt egy kolléga aki a lengyel határtól költözött oda hozzánk és ő mondta , hogy amíg itt megkeres olyan 2300-2800 euró közti összeget havonta ott maximum túlórával együtt 2100 volt a max neki amit keresett. Azért van különbség.
9-es és rendesen tud is csehül?
Amúgy ez furcsa,én ha külföldre költöznék tuti nyugat-európai országba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!